- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
Nálunk a Rayman is tarolt. Régebben az egyik részét PC-n végigjátszottuk úgy, hogy nézte, ahogy játszom, de a Switchen már elég pici a joycon a kezéhez, a könnyű pályákon van sikerélménye egyedül is
Snipperclips, ha még nem lenne meg, coop móka jelentős cukiság faktorral.
-
Tesóm kisfia 4eves és nagyon játszani akart a nintendóval így bedobtam neki a kartot leglassabb fokozaton. Első pár nap alatt faltól falig ment de pár hét múlva már egyenrsen ment a könnyebb pályákon és beért ilyen 3-6.helyezésekkel amire én csak annyit tudtam mondani hogy aztaq#va!
-
umbibumbi1
tag
-
scyllafren
senior tag
En ezzel a tokkal vettem a bundle-t, szombat este rendeltem, hetfore itt volt. Igaz en Londonban elek, de ez a tok szerintem egy fokkal jobb. 8 kartya fer bele, de minden 4-es tokban vagy egy 2 SD kartyat tarto extra, valamint pontos melyedesek a stabilabb tartasert. Plusz egy zippzaros zseb, amibe vagy egy USB C kabel, vagy a joyconok extra gombjai elfernek siman.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Bittorrent topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest