Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• f3rdzs0

senior tag

válasz hyggelig #26853 üzenetére

én most fogom befejezni az első végigjátszásomat (50 óra eddig), és szerintem érdemesebb az egyik tradicionális házzal kezdeni. gondolom ez az új ház inkább csak bővíti a történetet majd.
    sőt, mivel az egyes házaknak kicsit más a története, ezért lehet hogy mire eljutnál oda, már rég meg is unod a játékot. én most inkább ettől félek. egy második végigjátszás szinte garantált nehezebb szinten, de már egy harmadik vagy negyedik inkább kérdéses.

(#26848) Edge
    alapvetően a Mass Effect 1 a legkedvencebb játékom, de inkább örülnék egy remasternek mint Switch re-releasnek. főleg, hogy az ilyen akció játékok nem feltétlen a legjobbak Switch-en. a Metro példája, hogy ezek sokkal jobbak TV-n (a handheld nem feltétlen kényelmes), de akkor meg már inkább egy másik platformon érdemes őket megvenni olcsóbban

mondjuk biztos vannak sokan úgy mint én a ME-vel. ha kiadják Switch-re, megveszem azonnal, csak hogy legyen egy újabb okom végigjátszani :D

szerk: a Golf Story-hoz alapvetően kell az, hogy a golfozós mechanika érdekeljen. nagyon jól megoldották, de ha az nem érdekel, akkor a játék se fog tetszeni (itt inkább az a lényeg, hogy a golfozós gameplay-re rátoltak egy kicsit viccesebb sztorit).

speaking of viccesebb sztorik: West of Loathing-ról vélemények?

[ Szerkesztve ]

f3rdzs0

Új hozzászólás Aktív témák