Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz hyggelig #26853 üzenetére
én most fogom befejezni az első végigjátszásomat (50 óra eddig), és szerintem érdemesebb az egyik tradicionális házzal kezdeni. gondolom ez az új ház inkább csak bővíti a történetet majd.
sőt, mivel az egyes házaknak kicsit más a története, ezért lehet hogy mire eljutnál oda, már rég meg is unod a játékot. én most inkább ettől félek. egy második végigjátszás szinte garantált nehezebb szinten, de már egy harmadik vagy negyedik inkább kérdéses.(#26848) Edge
alapvetően a Mass Effect 1 a legkedvencebb játékom, de inkább örülnék egy remasternek mint Switch re-releasnek. főleg, hogy az ilyen akció játékok nem feltétlen a legjobbak Switch-en. a Metro példája, hogy ezek sokkal jobbak TV-n (a handheld nem feltétlen kényelmes), de akkor meg már inkább egy másik platformon érdemes őket megvenni olcsóbbanmondjuk biztos vannak sokan úgy mint én a ME-vel. ha kiadják Switch-re, megveszem azonnal, csak hogy legyen egy újabb okom végigjátszani
szerk: a Golf Story-hoz alapvetően kell az, hogy a golfozós mechanika érdekeljen. nagyon jól megoldották, de ha az nem érdekel, akkor a játék se fog tetszeni (itt inkább az a lényeg, hogy a golfozós gameplay-re rátoltak egy kicsit viccesebb sztorit).
speaking of viccesebb sztorik: West of Loathing-ról vélemények?
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest