- MIUI / HyperOS topik
- 1 V 15
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nxswitch
senior tag
válasz hyggelig #24032 üzenetére
Bármilyen USBC kábel jó hozzá, viszont régebben voltak problémák, hogy tönkrementek switchek, amit az okozhatott, hogy olcsó kínai 200Ft-os USBC kábelt használtak, amiből hiányzott egy ellenállás. Én 3000Ft-ért vettem huawei kábelt, nem volt gondom vele.
A laptopodról valószínűleg NAGYON lassan fogod tudni tölteni. Átalakítót szerintem lehet kapni, amivel Ázsiában is tudod használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 1 V 15
- További aktív témák...