- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
woros
őstag
válasz
Kvelstadt #7409 üzenetére
Szerencsére nekem nincsenek ilyen problémáim a pályákkal, viszont amitől kiborultam azok a
Az első hold mindenből, főleg az elején még hozható akár elsőre, de a második hold már neccesebb, így ezeket a legvégére hagyom.Koopa futóversenyek, strandröplabdázás, ugrókötelezés.. -
_Balee_
aktív tag
-
boost
veterán
válasz
Kvelstadt #7392 üzenetére
Itt egy 8 perces videó, ami mindent elmagyaráz a játékról. https://www.youtube.com/watch?v=hXGTJgXPhm0
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Kvelstadt #7318 üzenetére
kiadhatnák a régieket is újra, nekem mind kimaradt, soha nem volt még N konzolom ez előtt, megnézném, milyenek a régiek. ha BoW nincs és nem kezdem el tolni emulátorban, soha nem vettem volna Switchet se szerintem, de az még szarul optimalizálva is annyira jó volt, hogy megérte konzolt venni alá, amin aztán futott rendesen.
-
boost
veterán
válasz
Kvelstadt #7290 üzenetére
Ne akarjunk már most új készüléket. Még alig jelent meg. Örüljünk neki, használjuk, és hagyjuk, hogy a játékok szórakoztassanak minket.
Közben egyre inkább sanszos, hogy kihagyom a novemberi AAA címeket (bár vmit illene venni, ha már portolták. Mondjuk egy LANoire), és megveszem a Xeno2-t. Nem fogom végigtolni, az tutti, de lesz benne egy 30-40 órám, annyi nekem pont elég, és pipa, hogy játszottam Monolith studió játékával. Aztán eladom.
Darth_Revan: spóroltak a kártya árán.
-
-
djozsi
senior tag
válasz
Kvelstadt #7154 üzenetére
Igen, ebben is lehet valami. Tényleg alacsonyra van a minimum moon megadva ahhoz, hogy haladni tudjon az ember a sztorival. Mire végigviszed a main vonalat az adott kingdomban már meg is van az elegendő, holott még rengeteg további összeszedhető moon van a terepen.
Tényleg egészen konkrétan annyi lett volna +2 órát hozzádobni a sztorihoz, hogy megnövelik a haladás moon igényét egy picit, ezért gondolom én is, hogy valami tudatos döntés miatt lett így belőve.
Nyilván új a formula, ezért a Nintendo is kísérletezik, nem látja azt előre, hogy egy átlag játékosnak hány moon összeszedése a határ a szórakoztató és a frusztráló között, miközben a sztorival szeretne haladni. -
boost
veterán
válasz
Kvelstadt #7135 üzenetére
Mindig ott lesz a gép mellett a sima JoyCon is, de szerintem ez a kábeles inkább az erős igénybevételre van kitalálva, és nem a precíz játékra.
Jó lesz majd biztos a SmashBroshoz ha jön, jó a MarioKarthoz, kiállításokra, rendezvényekre, ahol nem fognak a JoyConnal bűvészkedni, hanem az kell, hogy ne menjen tönkre két nap alatt. Szóval ennek is megvan a maga területe, de ez nem általános otthoni használatra van kitalálva, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest