-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
válasz
scyllafren #10687 üzenetére
Jó lett vona hamarabb, német MM-ben 5játék vásárláskor 2-t nem kell kifizetni de addig lejár az akció azt hiszem. Bár így is elég nagy összeget kell otthagyni ha az AAA címek közül vásárolunk, valszeg ezt most ki is hagyom, van minden évben vagy 2x ilyen majd a következönél már több olyan cím közül tudok választani ami kellene. Nézegettem ezt a kirbyt is, de túl gyerekesnek tünik, meg reviewk is azt írák hogy nagyon easy lett.
petya86: Az a tokhoz adott alap fólia teljesen ok, nem fog ráolvadni. Én úgy vagyok ezekkel amúgy hogy az olcsó fólia a legjobb, ha már zavaróan karcos cserélem azonnal egy újra. Meg a fólia kb arra való, hogy megóvd a készüléket a következö tulajának, te meg nézd randán
Nekem matt fólia kéne, az se zavar, hogy az általában rontja kicsit a képet. De alapból annyira tükrözödik a kijelzö, hogy kültérben szinte használhatatlan.
-
Tekayyy
csendes újonc
válasz
scyllafren #10614 üzenetére
Hát, akkor meg kell szeretnem a Rocket Leaguet
-
Parson
addikt
válasz
scyllafren #10399 üzenetére
joycon-okat hogyan lehet frissiteni?
Pont tegnap vettem 2 uj joy con-t (egy pár), hogy meg többen lehessen egyszerre jatszani. -
taki01
őstag
válasz
scyllafren #9901 üzenetére
Én is remélem hogy nem lesz rá, mert pl a ps vitát is azon keresztül törték fel és nem szeretném ha azért nem fejlesztenének a switchre mert pár idióta nem akar fizetni a játékokért. Egy youtubenak, twitchnek örülnék vagy esetleg egy HBO GO-nak de ha ezek nem lesznek akkor is megleszek.
-
válasz
scyllafren #9901 üzenetére
Eltérőek az igényeink.
Van akinek egy nintendo tablet kéne swith helyett.
Végülis érthető.
Bár én a magam részéről úgy vagyok minden plusz dologgal switchen ami nem a játék hogy kösz, de kösz nem.
Egyetlen dolog jut eszembe ami hasznos lenne de az inkább konzol funkció lenne mint bármiféle netes dolog, mégpedig a voicechat. -
mike1334
veterán
válasz
scyllafren #9476 üzenetére
Baleseti biztosítással csak óvazosan...sok a kisbetűs rész, mikor tvre kötöttünk, akkor elolvastam alaposan, hát több az olyan eset, amikor nem fizet, mint mikor igen...(pl gyerek által okozott baleset esetén a legtöbb biztosítás nem fizet).
-
Dinasti
senior tag
válasz
scyllafren #9476 üzenetére
Értem. Hasonlóra gondoltam én is. Koszi !
-
BOOMHUN
csendes újonc
válasz
scyllafren #9201 üzenetére
Gyorsan leszedték akkor :/ Itt a video tartalmának összefoglalása akkor. Az eredeti videoban rendesen használva volt a switch nem csak igy képekben volt bemutatva az állitolagos ujitások egy rész mint itt.
Teljesen legitnek tűnt amúgy. Idővel kiderül az volt e. -
válasz
scyllafren #9086 üzenetére
Én mobilról voltam wifin keresztül és gond nélkül ment.
Boomhun.
Köszönöm a pontosítást! Jó arc vagy, bírlak, így is hogy csaltál!Parson
Ez voicechat nélkül fele ilyen élmény nem lett volna.
Szerintem ehez a játékhoz kell hogy haljuk mikor a másikat eléri a blue death vagy hogy ahogy mindenki röhög a másikon..Hatalmas élmény volt, szóval részemről ebből rendszert csinálhatunk!
-
fityere
senior tag
válasz
scyllafren #9063 üzenetére
Nekem mindkettő a gépen és a telón telepítve
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
scyllafren #9043 üzenetére
Nekem ok. ...a hangoutsot csak azért javasoltam, mert azt mindenki ismeri.
Akinek megfelel, az vegyen fel, és 5 előtt csinálok egy konferencia csetet.
z.csanad@gmail.com -
Parson
addikt
válasz
scyllafren #8922 üzenetére
Ez a mariokart kezdi beszippantani az egész családot... már a nagyszülők is élvezettel játszanak az unokával, nem csak a nejem. Lassan mehetek egy extra pár joycon-ért a boltba.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
scyllafren #8790 üzenetére
Vicces amúgy látni ahogy fragmentálódik az internet és talál más új módot arra hogy csoportosulásokat hozzon létre. Irónikus, hogy egy olyan oldalon ahol konkrétan ugyanazt lehet csinálni, mint egy discordon húzzátok át a felhasználókat ezzel csökkentve az aktív timeot az oldalon.
Amúgy végigpörgettem ezt a discordot és kb semmi értelmes/szakmai/témába vágó nem volt rajta.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
scyllafren #8788 üzenetére
Én is ott vagyok. Mi az elérhetősége?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
scyllafren #8784 üzenetére
Meg a másik, hogy az AUX coreokat hol tudom refineolni?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
scyllafren #8784 üzenetére
LOl most nézem. reggel van
Ha végigtoltad már. A Pneumás rész az eléggé end game már? -
Adam_Shepard
addikt
válasz
scyllafren #8781 üzenetére
Szintén JP szinkron. Az angolból szabályosan hiányoznak a misc hangok. Borzalom. <3 Shikari. Amúgy már továbbmentem és a Lila - rész után tartok. Most találkoztam M-el a hídon. Meg a Tranquility sidet fejeztem be
Amúgy tök érdekes, mert a hibái ellenére nekem szerintem ez lesz a GOTY (úgy, hogy volt idén minden...). De érzésre ezzel a legjobb játszani.
-
g@bo
nagyúr
válasz
scyllafren #8510 üzenetére
látom linkeltél jobbat.
-
ooooobi
senior tag
válasz
scyllafren #8480 üzenetére
Nekem is ilyen tok van, csak az alap fekete. Egy a gond vele olyan, hogy valami iszonyat fura kinai szaga van. még a switch is átvette. Igy 3-4hettel a vasarlas utan mar nem olyan eroteljes de szerintem kell még pár hónap míg teljesen elmegy.
-
válasz
scyllafren #8286 üzenetére
Majd nézegetem és ha nem jó leszedem.
Egyébként gondolkodtam ilyenbe hogy csinálok házilag kétoldalu ragasztóval, csak nem volt mégfelelő anyagom hozzá. -
Scholes9
nagyúr
válasz
scyllafren #8221 üzenetére
Köszi
-
g@bo
nagyúr
válasz
scyllafren #8101 üzenetére
no igen, de gondolom a super mario, mario 3d utódja akar lenni. /odissey/
ha hozza a mario 3d tartalmát, nagy gáz nincs.
Zelda jó, csak az most 18 ropogós ezres, nem ákciós...
szép cucc, de "lineárisan" végig tolható egyszer, és?
na jó, a csillagszedegető odissey se különb, de ott ugrálhatsz fél év múlva újra ész nélkül, és pont.
-
Tamáska88
csendes tag
válasz
scyllafren #8031 üzenetére
Köszönöm, már gép előtt vagyok, találtam is erre utaló irományt:
https://www.gamespot.com/forums/nintendo-fan-club-1000001/procontroller-have-rumble-29321213/
-
Scholes9
nagyúr
válasz
scyllafren #7892 üzenetére
Mindenki Switchet vesz mostanában úgy látszik
Én sem bírtam ki, h ne vegyek
-
Madwe
nagyúr
válasz
scyllafren #7729 üzenetére
ez alapján sok jóra nem számítanék...
-
Madwe
nagyúr
válasz
scyllafren #7622 üzenetére
De, egy db usb porton 2.4at ad le. Az 5.5a az a 3 usb együtt, pl 2dbon 2.4at s a harmadikon 0.7at ad le.
#7621 koho én is csak azt mondtam, h lassabban tölti. De pl 1a5vvel jobban merül játék alatt, hiába tölti...
-
Madwe
nagyúr
válasz
scyllafren #7619 üzenetére
Hát ugye a gyári töltő az 5-15v 2.6A, nem tudom ez mennyit tud, 5v2.6a kijön belőle gyanítom (merthogy az 5.5A az a 3 portján leadott összesített elméleti maximum amit tud, nem pedig 1 db usb porton
)
Inkább ilyet vennék hozzá akkor már(utánanézve amit linkeltél az csak 2.4at tud, bár lehet az is elég vmennyire switchnek...)
-
bakter24
őstag
válasz
scyllafren #7538 üzenetére
Érdemes rá fólia, főleg mivel a képernyő nem üveg, hanem műanyag bevonatot kapott. Amúgy nekem is kezdetektől megvan, de nem használtuk annyit, mint itt a legtöbben. Semmilyen hibája nem jött ki nálam. Tokból én a vastag Hori tokot vettem, van kártyazsebe, és elfér benne egy USB-C kábel meg a két joy-con csuklópántos dolog is a Switchen kívül.
szerk: dokkolót érdemes kibélelni, ahol hozzáér a kijelzőhöz, filccel, vagy én pl mikroszálas törlőből vágtam oda két kis darabot, kétoldalú ragasztóval rögzítve.
-
Madwe
nagyúr
válasz
scyllafren #7538 üzenetére
A dokkolóba gyakran teszi be veszi ki az ember, s meg tudja az azért karcolni könnyen, szerintem érdemes venni
Én olyan tokot vettem amihez járt fólia is
Telefonjaimon nekem se volt soha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest