Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Egyébként én is ilyen voltam, hogy nem engedtem sokáig erőszakos játékok közelébe. És most is elég erős határ van ebben a témában. De én úgy vagyok már ezzel, hogy én ismerem őt, én határozom meg, hogy mivel játszhat. Nagy szigor van, de egy Fortnie korszakon már túl vagyunk így is(11éves).
Nekünk már három Switch volt. De mindig eladtam. Most sincs. És nem is lesz, amíg meg nem jelenik az új. És eléggé kettős volt, amikor volt. Mert volt olyan, hogy hárman is jól szórakoztunk vele egyszerre, Mario Kart például. Vagy sima Mario játékok. De mindig eljön egy idő, amikor csak porosodik. Bár nálunk van PS5, és Series X is. Szóval inkább azzal játszott a gyerek.
Ettől függetlenül, még mindig a legjobb konzol gyerekeknek. De igen, drága mulatság az is. A játékok miatt.
#12777 Bad Pritt
Már a WoT korszaknál tartunk.Úgy, hogy engem sose érdekeltek ezek a militarista dolgok. Nem is értek hozzá. Aztán tolja nekem, hogy T ilyen tank, meg olyan tank. Osztálytársaitól hallott erről is. De volt idén Grounded is multiba.
-
.LnB
titán
Tavaly írtam egy ilyet: [link] Az árak szerintem már nem aktuálisak. Ez az én véleményem bővebben.
Rövidebben:
Gyereknek Switch. Csakhogy 7 éves. És oké, hogy most még nem. De el fog jönni az az idő, amikor Fortnite-ozni, Rocket League-ezni vagy egyébb multiplayer játékokat fog vagy szeretne játszani az osztálytársaival. Akkor meg lesz egy elavult konzol. Ami a cuki Nintendo saját gyártású játékaira teljesen jó, de másra nem. Szóval ezt kell mérlegelni. Vagy veszel egy kurrensebb konzolt, és felügyeled, hogy neki való játékokhoz jusson csak hozzá, de később már lehet komolyabb játékokra is váltani vele. Vagy marad a Nintendo, amit lehet 9-10 évesen már elő se fog venni, mert a barátai mással játszanak, ő pedig nem tud hozzájuk csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Pro 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest