- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsu10
aktív tag
Tegnap a négy éves kislányom először játszott velem. A klasszikus Super Mariot. Volt vagy 2500 forint, a 80-as évek játéktermli változata. Ő irányított, én ugrottam. Fantasztikus élmény volt. Ebben van a ereje. Aztán ott a Ringfit, ami játékosan de mozgásra kényszeríti az egész családot akár. Nem csodálom, hogy ennyire megy ez a konzol.
-
opr
nagyúr
Szerintem egy EA-be a SONY-nak is beletorne a bicskaja. Annyira mas a kultura, hogy kb ugy lehetne megoldani, hogy team lead felett kb mindenki repul azonnal, aztan azokat sajat emberre lehet cserelni, es akkor bo 5 ev alatt talan sikerulhet rendet rakni. Talan. A hatalmas kerdes az, hogy honnan a francbol szedne a SONY annyi vezetot, akire ilyet ra lehet bizni. Azert nagy kerdes, mert az EA kb akkora, mint most a teljes PS studios, de lehet meg nagyobb is. Es mig az MS-nel van annyi penz, hogy egy ilyet akkor is tul tudjon elni, ha az elso harom probalkozas is befuccsol es 15 evig szivnak vele, addig ugyanez a SONY-ra nem feltetlen igaz.
Nameg ez elvileg ugyis csak egy erosen elmeleti cseveges, kizartnak tartom, hogy elado legyen az EA, meg azt is, hogy ha megis elado, egyaltalan lenne eleg penze akar az MS-nek (ket ekkora vasarlas utan csak leallnak tan, meg ha penz van is, ember lassan ott se lesz eleg, hogy rendesen integralva legyenek), akar a SONY-nak.
-
Szabi®
addikt
Az hagyján, de milyen áron van néha 70 fps a God of Warba... szinte rajzfilm szintre van butítva. 640x400, Motion Blur az egekbe ....Minden full low ... Ezt így annyira nem élvezném sztem.
Switchen is vannak erőbeli hiányosságok, de az legalább amiket megkap pofásan mutatnak, mind dokkolva, mind handheld módban. -
Dr. Venkman
tag
Kb. 450e Ft-os kézikonzol... Mert ez NEM egy teljes értékű PC, ez egy játék céleszköz, még csak dokkolhatóságról sincs a leírásban szó (bár biztos megoldható kábellel), amin játszhatod a 50e Ft-os PS4-en is elérhető God of Wart is. Hülyének is megéri. Illetve nekik főleg. Már a Steam Deck hype is elmúlt nálam, szerintem az is egy jó nagy bukás lesz.
-
ProEvoFan
nagyúr
Pont benne vagyok egy gamer PC vásárlásában.
1080p-re gamer pc.
....kb 400-420ezer forint. (cpu i5 10400f 6mag-12szál vagy i5 11400f, 16GB ram, 1TB ssd, normális táp-ház, cpu hűtő, amd rx6600 8GB vga)
1440p-re plusz kb 40-60ezerrel drágább... Bár ez igy elég hamar kompromisszumos lehet...
Ugyan az, mint a fenti, csak erősebb vgaval, rx 6600xt-vel.Szóval nem olcsó....
-
kecsu10
aktív tag
Az egyik tesztelő 2070-en tesztelte, ott 1080p ultrán azt mondta 60-90 fps-t kapott. Egy ilyen gép nem vészesen drága, (persze ez relatív). A másik 3070-en nem a legerősebb procival natív 4k felbontáson alulról súrolta a 60-at. Ez már a mai árak mellett egy drágább gép. Egyébként szerintem nem vészes a konzol grafikailag, nyilván látom a géphez képest a felskálázást, és, hogy hol van lecsavarva a grafika, de a ps5 szerintem egy jó gép, és jelentősen olcsóbb. (De aztán vannak konzolos dolgok, mint a nem támogatott bármilyen bt füles pl., amitől én falnak megyek, de értem, hogy valahol vissza kell hozni a pénzt.)
-
-
Dr. Venkman
tag
Egyébként logikus is a dolog, ha van rendes netjük a series hátterű cloudból szebb, gyorsabb játékot kapnának talán már most mint egy lebutított natív one verziót futtatva. Persze a cloud az gamepass feature ha jól gondolom, ezt bele kell kalkulálni. De amennyire tudom Switchen is van olyan játék ami cloudból fut.
-
consono
nagyúr
A tárhely tényleg lehetne több, azt adom, kell sakkozni, ha az ember egyszerre több játékkal is játszik... Mondjuk nálam is fent van mindig pár nagyobb meg pár indie játék, eddig elfértem, most voltam először gondban, hogy a ME:LE-t telepítettem és mindent fel akartam tenni
-
consono
nagyúr
Hát ez még idén, meg esetleg jövőre érdekes, utána már az új játékok csak Series-en mennek, nem lesz alternatíva a One S. Én egy pillanatig sem bántam meg, hogy megvettem a Series S-t, nincs 4K kijelző itthon, ráadásul a teljes One sorozat kimaradt, amíg nem lesz PS5 itthon (kb. idén vagy jövő Karácsonykor), addig elleszek vele. Soha nem játszottam még annyit, mint 2021-ben a Series S-en, szóval ....
Félre ne értsetek, az tény, hogy a One S játékok "csúnyák", meg gyenge a konzol, stb. De biztos vagyok benne, hogy az eladásokból így is rendesen kiveszi a részét. A Reddites, Twitteres Series S csoportokból is az jön le, hogy sok felhasználó van, messze nem kapufának látszik a kisebbik konzol sem. -
opr
nagyúr
Már ez, amit írsz is bőven több, mint amit az átlag tud meg ért. Szerintem a dolog annyira egyszerű, hogy ha folyamatosan azt nyomod, hogy "legerősebb konzol" = "best place to play", és a csapból is ez folyik, akkor utána hiába adsz ki olcsó verziót, mert az ilyen wtf dolog.
-
Szabi®
addikt
Én arra jöttem rá, hogy nem ez a széria lett rossz, vagy gyengébb minőségű, hanem egyrészt felnőttem, másrészt túltelített a piac. Ráadásul ez a sorozat amikor ütött, akkor az "openworld", mint műfaj, még teljesen mást jelentett, mint ma. Hatalmas kedvenc volt még akkoriban a "Gun" western openworld játék is, ami tekinthető a Red Dead Redemption "ősének" is, ahhoz képest a mai Red Dead Redemption már nem tetszett annyira,tetszett, de nem akartam minden áron azt játszani, a Gun-t viszont igen. Ahogy telnek az évek, telítődik a piac, úgy változnak az egyénre gyakorolt hatásai a játékoknak. (nálam legalábbis)
#4036 tboy93 Egyik régi cimborám még a mai napig be-be kapcsolja, nekem viszont kissé fakó volt a színvilága, de beleraktam 8-10 órát így is.
-
-
Nayrobi
őstag
Megjelenés után vettem meg, a kampányt 100%-ra megcsináltam, plusz beletettem olyan 5-6 órát a multiba, a számláló szerint összesen 25 órát játszottam vele. Nekem nagyon bejött, a grafika, az autók, a pályák, mind pofásak, az irányítás szerintem pont jó egy ilyen arcade autós cucchoz, amikor játszottam vele, akkor a multi is mindig tele volt, ez 12 fős szobákat jelent, bugokkal nem találkoztam. Az utolsó 2-3 grindolós trófeát leszámítva az összeset megszereztem, annyira nincs messze a platina. Most kicsit leálltam vele, várom az első szezont, állítólag akkor egyszerűbb lesz pénzt és geart szerezni. Én azt mondom, ha szereted az arcade autós dolgokat, akkor ez tetszeni fog, a kampány utolsó néhány futama igazi kihívás, viszont ahogy olvasom olyan jól azért nem fogyott, részben amiatt mert kicsit radar alatt jelent meg, másrészt már előre iszonyat sok fizetős pakkot jelentettek be hozzá, ami elijesztett egy rakás embert, szóval a karácsonyi akcióknál vagy majd black friday alatt tuti kapni fog egy leárazást, azt érdemes lehet megvárni.
-
Szabi®
addikt
Én nem a Cloudra gondoltam ....De oké. Relativizálhatjuk tőlem ...
Már önmagában is nevetséges az a felvetés, hogy a micronak nem számít a konzol eladás, miután kiadott egy gyengébb és egy erősebb gépet. De messzebb megyek, japánban még az áraikat is csökkentették, hogy több vásárlóhoz jussanak ... De oké, itt van a valóság, ezen topikokbban ..."" -De ez nem igaz""..... Majd mindjárt jönnek a kétszavas vétózások ...
-
ProEvoFan
nagyúr
Jah, olvastam.
Legalább leírják mi a helyzet, de ettől függetlenül nagyon gáz, hogy ez megtörténhet 2021ben.
Egy hete megvettem a játékot. Hol tudok, hol nem tudok játszani. Jelenleg sem megy. A PCsek kaptak sorszámot, ami belépésnél mutatja mennyien várakoznak előtted. Ez konzolon kimaradt, mert állítólag késő küldték el a patchet a konzolgyártókhoz... szóval lehet egész hétvégén "stop Diablo" lesz...
Abszurd a helyzet, szavakat nem találok rá. -
ProEvoFan
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
-
Szabi®
addikt
Sztem nem fog menni a levesbe, a Nintendo sem fog soha átállni az only "digit" rendszerre. Mindig gyártani fognak (igaz nem lemez) különleges adathordozókat amikre a játékokat nyomják.
Ha maga a konzolgyártó megköt bizonyos "hagyományokat" akkor még lesz adathordozó nagy-nagyon sokáig. -
Szabi®
addikt
Én a boxxal már flame szinten sem foglalkozom, de azért ha megfigyelted, van jó pár box használó is, aki szereti beverni az "xboxbra nincs játék" flegmát, aztán ha jön a reflektálás, akkor meg megy a sírás. Elsősorban maguknak a felhasználóknak kell ezt a nagy egészet objektíven látniuk, mind a Ps helyzetét, mind az Xboxét. Szeretni egyiket sem kell, csak az a fránya objektivitás ....
-
Carlos Padre
veterán
A memora kiepitesen bukott el az egesz koncepcio, nem tudja futtatni a one x enhanced jatekokat, teljesen erthetetlen bakloves, igy jovoallosagrol felesleges is beszelni, mikor jelenallosaga sincs, ahogy hasznaltpiaci ara se, most vadaszok epp egyet magamnak £150-os aron
-
Szabi®
addikt
Persze, nem értem én se, a Gamestar-osok sem, az IGN sem, Pc Guru sem ,Vr Pistiék se értik, senki nem érti ezek szerint, írjunk nekik, hogy nem jól teszik ezt az eladási kimutatásokat ? ...Egyetlen példámra nem reflektáltál, mert nem is tudtál volna. Hoztam fel ellenpéldákat, amiket írtál, azokra reflektálva, vagy nem olvastad el, vagy nem akarsz tudomást venni róla. Van egy rossz hírem, attól sajnos a világ nem változik meg, hogy ti itt mit gondoltok
Jah itt az adat mennyi Lite fogyott. Most már jobb így akkor ? Tehát akkor 75 millió sima Switch ment el
-
Szabi®
addikt
Nem is kell hogy konkurenciája legyen, ennek megint nincs köze ahhoz, hogy össze lehessen vetni, miből mennyi fogyott. Össze is vetik, ahogy láthatod.
És aki olyan konzollal akar játszani, amelyikhez van VR, annak hány konkurenciája van
Hiába viszed el ebbe az irányba, mert tekerhetjük mindenfelé, amíg világ a világ, addig a 3 nagy konzolgyártó termékeit egymáshoz viszonyítják, és nem az erőről beszélek.
Azt vágod hogy a Nintendót 1889-ben alapították ? De az ő eladásait, himi-humi ürügyek miatt ne hasonlítsuk a másik konzolokhoz, mert az érzelmileg "nem tetszik" nekünk. Holott minden ország médiája, nem csak a magyar média, amire szintén próbáltál feleslegesen kitérni, össze hasonlítja. .... Jó ez meddő vita, te úgy látod, én meg emígy, mindenesetre én örülök a Nintendo sikerének, mert nemsokára ismét mérföldkőhöz ér, ami az eladásokat illeti. -
Szabi®
addikt
Én még mindig arról beszélek, hogy a Switch eladási számait, jogosan lehet hasonlítani a másik két konzolgyártóéhoz.És a média is ezt teszi, nem véletlenül.
Akkor az egész tech media konglomerátum h@lye, mert összehasonlitja egy konzol eladásait, másik két konzollal ? És a Switchnek ott nem lenne helye ?Tisztázzuk akkor, akik ilyen cikkeket írnak, azok hibáznak ? És neked van igazad ?
Én ezt itt le is zártam. -
Szabi®
addikt
A nintendonak a lite részlege, az igaz hogy nem teljes értékű konzol, mivel sem tv-re nem köthető, sem a teljesítménye nem emeli arra szintre, hogy a nagy gépekkel emlegessük.
De egy dokkolható konzoltól elvenni azt a lehetőséget, hogy egy lapon legyen emlegetve a másik két "jóval fiatalabb" konzolgyártó termékeitől, azt blődségnek tartom. Már ami az eladási számokat illeti.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy Switch 4-szer erősebb a sokak által szeretett Ps3-tól, és ez az erő bőven elég a Switchnek a saját (egyébként kiváló) exkluzív címeihez.
Az meg hogy ezen felül befigyel egy AC egy Witcher 3 már csak bónusz -
Szabi®
addikt
""több olyan embert ismerek, aki még a büdös életben nem dokkolta le Switch -et"
Én meg több olyan ember ismerek, aki csak tv-n Zeldázik, csakhogy ezek nem tények.
Ha tőled valaki megkérdezné miért nem nagygépes konzol a Switch, te előhúznád azt ,mert hordozható, holott ez egy plusz feature-je, méghozzá pont azért, mert hordozható állapotban a teljesítménye is a fele csak.
Mit mondanál akkor, ha megjelenne egy olyan ps4 ami hordozható is ? Arra is ezt mondanád ?Egy gamerlaptop hordozható, nem teljes értékű játékeszköz egy épített pc-hez képest ?
""Kb. olyan, mint összevetni egy szedánt egy terepjáróval. Ok, mindegyik autó""
Ez egy semmi, ez nem érv, csak ködösítesz. Semmi köze ehhez a példához az enyémnek, ezt te is jól tudod. -
Szabi®
addikt
Tévedés, téves ez a megfogalmazás, a Switch egy teljes értékű konzol, egy hibrid. Rengeteg sony/xbox multiplatform gamet megkapott, és dokkolt állapotában a teljesítménye alig marad el az Xbox one konzoltól. Valamiért mindenki ki akarja zárni a "nagyobb" gépek közül,, de ez indokolatlan, és a média konszern sem teszi. Egymás után sorolja fel őket.
Elsődlegesen az alapmodell teljesítménye dokkolt állapotban jön ki, tehát az hogy hordozható, csak grátisz, attól még konzol, és tv-re kell kötnöd -
-
_drk
addikt
Attól, hogy a Valve kiad rá 1-2 exkluzívot miért ne lehetne mást is telepíteni rá? Csak az a lényeg hogy a játék csakis azon menjen (ha emulatorral megcsinálják a PC-sek akkor meg ez van..)
BTW
Van Switch emulátor PC-re. Az totál warez és sátáni dolog?
Vagy van valakinek tapasztalata vele? -
consono
nagyúr
Nekem az a kényelmesebb, ha céleszközt használok mindenre
A telefon elfér a zsebemben és egy kézzel is tudom használni, a könyvolvasó kíméli a szememet, minden másra meg ott az iPad meg a konzolok
A noti mostanság tényleg csak munkára van már...
Hát, a Dex-nél valószínűleg többet fog nyújtani ez a kütyü, végül is full Windows lehet rajta
A Switchnél nem biztos... Főleg, ha a Lite-hoz hasonlítjuk: ez jóval nagyobb és nehezebb, ezért nem lesz kényelmes handheld játszani annyira... No meg ugye nem lesznek Nintendo exkluzívok. Mindkettő 720p-t tud, ebben mondjuk a SoC/APU erősebb, de itt meg nem lesz egy hardverre optimalizálás. Nehéz ügy így látatlanban.
-
consono
nagyúr
Bennem ez a multifunkcionalitás nem merül fel, mindenre inkább céleszközt használok (iPhone Mini, ebook olvasó, bussines noti stb.). Kevésbé zavar az, hogy mennyire erős vagy nem erős ez a konzol, mert az xcloud gondolom ezen is menni fog, inkább a játékok irányításától félek. Konzolon ugye minden is kontrolleres irányításra van kihegyezve, PC-n azért nagyon nem így van... Én pl. játékra nem tudom használni normálisan a touch pad-et, itt meg nagyon nem lesz más lehetőség, ha nincs kontroller támogatás/optimalizáció a játékban. Pedig a klasszikus Falloutokat szívesen tolnám újra
Mondjuk nálam a Switch is kiesik handheldben, pedig van itthon a kölöknek; pont annyira rossz a szemem, hogy szemüveg nélkül még kényelmetlen, szemüvegben meg már kényelmetlen kézben tartva játszani....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest