Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
kaposznyak #18462 üzenetére
Ring Fit ?
-
opr
nagyúr
válasz
kaposznyak #18462 üzenetére
Rohogni fogsz, de szerintem erre a mai napig egy wii a legjobb megoldas, hasznaltan, irgalmatlan mennyisegu jatekkal, nintendohoz kepest baromi olcson. Ok, grafika finoman szolva fos lesz (nintendo, raadasul regi), de ilyen atmozgatos jatekelmenyben VR nelkul szerintem a mai napig nincs parja. Ok, ott is kezben kell tartani valamit, de szvsz nem veszes, ott a csuklopant.
-
l.skywalker
titán
válasz
kaposznyak #4275 üzenetére
Akkor a Series kontrollerek jók lehetnek, mert azok kisebbek lettek mint a One-osok. Illetve a PowerA csinált mini kontrollereket is, csak sajnos vezetékesek:
Amazon.com: PowerA Wired Mini Controllers For Xbox One : Video Games -
l.skywalker
titán
válasz
kaposznyak #4272 üzenetére
Elég furcsa helyzet. Én azt gyanítom a ravaszok erőssége miatt lehet kezdődő ínhüvelygyulladásod. Nekem akkor volt ilyen amikor évekig voltam rézfúvós. A folyamatosan ismétlődő, ujjakra "nehezedő" nyomás miatt alakul ki.
Három megoldás lehet. Az egyik, amit te is írtál, hogy Series-re Upgradel-sz, de nem garantálja senki, hogy azokon kevésbé lesz kemény a ravasz. A másik, hogy veszel egy "speciális" kontrollert. Elite/Scuff/Razer Wolverine/Power A Fusion 1-2 stb. Ezeken hátsó pedálok vannak, amikre át tudod programozni a ravaszokat. Harmadik megoldás, hogy az Xbox Accessories (kellékek) menüben saját kiosztást csinálsz:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest