- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Az elméletileg kölcsön vétel, úgy hogy nem károsítja a terméket. Szóval a használom WC-t a házában az nem jó példa. Inkább az el olvasom az újságot amit ő vett a jó példa.
Viszont a tulaj az nem akarta ingyen megosztani,kölcsön adni, így őt károsítja.
Inkább szerzői jogsértés mint lopás de akkor is törvénytelen.Ugyanakkor az Alaszkai PS fiók? Adózás nélkül?
Gamepass innen-onnan minél olcsóbban?
Szürke boltok lopott steam kulcsokkal?Nekem kicsit bort iszik és vizet prédikál érzésem van mindig mikor feljön ez a téma, de mivel ez itt Tiltott téma nem is jó, nem is lehet itt megbeszélni!
Ezt egy kocsmába kéne üvöltözve! -
opr
nagyúr
Jo, de ebben a generacioban latok ra komoly eselyt is.
Plusz kimaradt sok HALO, amiket potolni szeretnek, de csak a HALO miatt sose tudtam ravenni magam, hogy vegyek egy boxot. Most -hacsak az MS nem lovi magat megint expert modon labon- azert lesz mas erv is a box mellett. Gamepass szamomra nem az, a jatekok 90%-at ugy jatszom, hogy kivarom, mire jatszhatora pufolik (tehat altalaban minimum 6, sokszor inkabb 12-24 honappalkhm cyberpunk khm khmmegjelenes utan), addigra meg mar ugyis bagoert megy mind. -
-
opr
nagyúr
Ebben akár lehetne is valami, ha lenne olyan, hogy "csak series-re". De sajnos ilyen nincs az új generációnál, meg az új MS filozófiával. Ami játék meg jön PC-re is, azt meg úgy szokás, hogy PC-re írjuk, aztán megnézzük, mennyire kell lebutítani a konzolhoz. Őszintén szólva nem várok túl sokat. Biztos vagyok benne, hogy amúgy szép lesz, de sajnos abban is, hogy annyira azért nem, hogy kiskanállal kelljen az állunkat felszedegetni a földről.
Aztán reméljük tévedek. -
-
Madwe
nagyúr
Azért az a párezer ennyiért elment konzol az nem jelenti azt h milliók is fizettek volna ezért ennyit. S azért egy konzol árát nem szokás launch utáni 1 évben erősen megvágni... hosszabb távon visszaütne. Nameg sokan vannak akiknek nem jutott konzol, ha az egyik jelentősen drágább lenne a másiknál mégegy + ok lenne az átpártoláshoz.
-
F-ECT$
titán
Hát itt mindig az a kérdés, hogy jobb-e ha $1000-ért megveszik a konzolt 20 millióan, vagy ha $500-ért 120 millióan. Persze lehetne azt is játszani, hogy megjelenéskor drágább a gép és utána csökkentik az árát, de valahogy a konzoloknál ez se szokott működni (gondolom félnek, hogy rásütnék a konzolra, hogy nem fogy, meg hogy bukás, és akkor még kevesebben vennék.)
De hogy ezeket a 30-40 éves szokásokat vajon nem lenne-e ideje felrúgni az jó kérdés.
-
hombre[EU]
veterán
aki aszerint választ platformot,hogy hol kell a legkevesebbet költeni...na az nem fogja havi ~2-3 AAA árát otthagyni, amivel kipótolja a jelenlegi gold kiesést
gondolj bele,hogy van 25-30millió gold (éves) elōfizetō, az alsó hangon is min. 1 milliárd$ feletti bevétel. ehhez képest egy darab teljes árú játékon nyernek 10-15$-t...hány százmillió játékot/dlc-t kell ahhoz eladni,hogy kipótold?hülye lenne eldobni magától, inkább még többen fizessenek be gpu-ra (most már ugyanannyit fizetsz a multiért, de többet kapsz)
-
hombre[EU]
veterán
valami angol indie, turn based játékon dolgozott...most meg nem mondom a nevét. még a konzol launch elōtt volt vele a yt-on podcast
skywalker oké, de abban szerintem egyetétértünk,hogy nem tudod oda rakni a God of War mellé és azt mondani,hogy ugyanaz a quality
plussz úgy jelent meg,hogy üres volt a game
-
Madwe
nagyúr
-
kIsDe`
tag
Kicsit félreértettem, akkor amit írtál anno. Viszont ebben meg azt látom, hogy ha hoznak egy GoW vagy TLoU2 like játékot, akkor meg az lenne hogy, de sz*r még egy rendes saját IP-re sem képesek, csak copyra. (kicsit más de lásd Immortals Fenyx Rising < - > ZeldaBotW ott is az megy hogy egy gyenge Zelda copy, nekem mondjuk bejön annak ellenére hogy Ubisoft). Naughty Dog játékok mondjuk nálam is system sellerek.
-
Madwe
nagyúr
Azért a natív 4k jobb, legalábbis rosszabb semmiképp nem lesz mint egy dlss. Ettől függetlenül nyilván ez a jó irány, de több nafta sosem árt.
nekem a dinamikus felbontással sincs bajom ha jól van megoldva, ennél a dlss csak jobb leszs majd ha fix60 fix1080p dlss-el lesz az irány 4k60ra. Akkor majd lehet dinamikus lod-okkal játszani pl terheléstől függően
?
-
-
Madwe
nagyúr
Mert te hc gamer szemmel nézed. A kocagémer aki eddig max mobilon játszott, annak tökéletes lesz, s az sokkal nagyobb piac.
nyilván a dedikált konzol ott lesz a minőségibb élvezetekért, ahogy pl egy br vagy br rip is ezerszer jobb minőségben mint ugyanaz a film netflixen tömörítve, utóbbit mégis sokkal többen használják.
s míg a netflixes tartalom, főleg a saját gyártású 99% az futószalag pár évad s max kasza de fedjünk le minden genre-t h mindenki találjon vmi magának való legalább küzepes néha mesteri címet igaz a netflixre ez igaz lesz s kb most is igaz a gamepassre.
engem személy szerint a streamelt közepes játékok nem érdekelnek, én hajlandó vagyok költeni arra h amikor leülök játszani azt a lehető legjobb minőségben s a nekem tetsző számomra legjobb címekkel tegyem meg - s ezzel sokan vagyunk így, jelenlegi konzol tulajok. De a néha leülök vmi elé mindegy mi az s a rengeteg szabadidőm van s középjó címekkel el akarom baszni az időm gamerek (ugyanez netflixen a néha beülök vmi random sorozat elé s a binge watcher darálok minden szart ami a netflixen van) na ez a réteg hatalmas nagy tud lenni.
s ez a két réteg tök jól meglesz egymás mellett szerintem, mert egyiknek sem valós alternatíva a másik (max egy kocagémert beránt a konzolok világába vagy egy hc gamer élete változik s koca közepes címekkel is beéri néha) -
-
VTom
veterán
A Bethesda játékok szerintem maximum csak ideiglenes exkluzivitást fognak kapni, pláne ha a PS5-ből is elpattint 100 milliót a Sony.
A MS a multiplatform Bethesda címekkel a Microsoft pénzt keres minden egyes PS-re eladott példány után.Én tényleg kíváncsi leszek rá, hogy hogyan érik be ez a GP modell.
-
ImACeltic
őstag
Jó érzés lehet Xbox fannak lenni.
Amúgy én se vagyok Xbox hater, mivel azt sem zárom ki, hogy amikor a Micro kiizzadja magából azt a 3-4 exkluzív játékot, akkor beruházzak egy Series X-re. Egy jó Forza Horizon vagy Motorsport, egy Hellblade 2, egy Avowed azért csalogató számomra is. Na meg az, ha sokáig lesz Micro exkluzív a Stalker 2. A Bethesda kérdésről ne is beszéljünk. A game pass engem annyira nem izgat. Én nem egy könyvtáron végig nézve szoktam eldönteni, hogy mit játszak következőre és ebből a szempontból nem jó a game pass mert ki-be kerülnek a játékok.
-
-FLY->
őstag
-
-
Madwe
nagyúr
Én is ezt sejtem. Az h ms univerzális sdkt pakolt alá egyfelől könnyíti a helyzetüket, másfelől pont kezelhetik csak egy újabb pcként enyhén jobban optimalizáltan. Nincs ezzel baj, szerintem egy szinten lesznek kb mint ezeknél is hol egyik hol másik kocsit erősebben. Azért ha gyengébb lenne a vas xsxben, akkor baj lenne, így sztem korrekt lesz.
-
sasa134
addikt
Estimate sales lesz, ahogy eddig is voltak/vannak, és eddig is mindenki ennek megfelelően kezelte ezeket a számokat. A piac nem hülye, meg a részvényesek, nem lehet valamire azt mondani hogy 10, ha 100, vagy fordítva.
De nem innen indult ki a dolog, hanem az 'úgy hallottam elég jól sikerült a launch'- ami színtiszta marketing bullshit, a Sony ugyanezt fogja mondani. Mert ezt kell.
Sztem a témát lerágtuk, én lezártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest