- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Épp oda kapcsolódik. A Sony értékei a minőségi, hardverhez optimalizált sztori központú játékok. Mondhatni, hogy az már egy bejáratott brand. Az MS inkább hardverrel erősödött sokat a One X óta, de tartalomban kevésbé. Inkább a GamePass és a felvásárlások pörögtek eddig. Meglátjuk mit hoz 2022-23, de tekintve, hogy korábban ecsetelte az Xbox vezetősége, hogy azért készítenek exkluzív tartalmat, mert a közösség igényli. Ők már nem csináltak volna ill. a hardverről is volt már szó, hogy nem feltétlen ragaszkodtak a dedikált eszközhöz, az xCloud-ra akarták már építeni a portfóliót.
-
hombre[EU]
veterán
mert nem arra van berendezkedve az XGS,hogy big budget világklasszis játékokat gyártson,amely év játéka címért versenyeznek...míg a sonynál ez a cél.
inkább ezt EA iskolát követik, sok projekt kisebb-nagyobb, sikeres-sikertelen csak jöjjenek. a bethesda felvásárlása érdekes lesz, mert ha jól tudom ōk nem az XGS alá fognak tartozni, tehát minden marad a régiben csak a papírokban változtak a nevek...onnan jöhet még Skyrim
látod hiába vették meg pl. a Rare-t (akik magas színvonalat képviseltek a Nintendonál), mert nem tudtak velük mit kezdeni...nem lett belōlük NaughtyDog. sok összetevōbōl áll és a vállalati kultúra az egyik legmeghatárózóbb tényezō, kontrollált szabadság,bizalom stb.
hallottunk mostanában olyat,hogy a ms elzavart fejlesztōt "mi ilyen játékokat nem szeretünk" címszó alatt míg a sony finanszíroz a "világ összes pénzével" egy projektet,mint a Last of Us2, amirōl mindenki tudta (náluk),hogy mekkora balhét fog kavarni és akár be is dōlhet, vele a befektetés, az ip és a stúdió megítélése -
l.skywalker
titán
Senki nem temet semmit. A két cég (ami valójában három) teljesn eltérő stratégiára építették fel a sikerességüket (aka. profitábilitásukat). Amíg a Sony-nál a belsős kiemelkedő minőségű exkluzív tartalom és a hardver kohéziója adja az értéket, addig az MS a szolgáltatásokba fektette a jövőt (ahogy az Office esetében is és ott már sokkal előrébb járnak ebben). A Nintendo még talán a Sony-nál is zártabb rendszer, de eladásokban az elmúlt hónapokban volt, amikor simán lekörözte a riválisokat, sőt, ha egymás mellé raknánk a megjelenés utáni első 18 hónapot, kiderül, hogy a Switch fogyott a legjobban.
De mivel piacról van szó, akkor is versenyt vizionálnak sokan, ha nincs is verseny. A Sony eladásaival senki sem tudja jelenleg felvenni a versenyt, de vonzó porfóliót ettől függetlenül lehet kínálni.
Én személy szerint mindegyikről csak pozitívumot tudok mondani, sőt szerintem a PC-nek is van létjogosultsága. Nekem van itthon Xbox 360, Xbox One X, PC (1080Ti) és a következő egy PS5 lesz. Utána VGA elérhetőségtől függően vagy egy új VGA vagy egy Series X, ill. egy Switch mindig jól jönne
-
Wesder
titán
Nem a szint nem lesz meg, mert az hozható. Én azt mondtam hogy nem lesz az Xbox-nak God of War-ja, vagy Last of Us-ja. Lesz helyette Fable meg Perfect Dark.
Rengetegszer olvastam,hallottam azt az érvet, hogy ha lenne GoW vagy TLOU-hoz hasonló jàték, akkor Xboxot vettem volna. Ezek nem lesznek. Màsok lesznek amik bevonzhatnak embereket, de a Sony ex címek pàrjait feleslegesen vàrja bàrki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest