Hirdetés
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hexarius
kezdő
Nekem hang bugok voltak csak, de pl a felfedezgetés ennyire nem volt élvezetes már jó régóta egy mmorpg-be sem. Meg az is jó szerintem, hogy érdekesen vannak megcsinálva mondjuk a harvestingelhető "növények". Kicsit olyan mint valami artifact. Tuti, hogy egy friss érzetet ad az egész játék.
Ennél az egynél érzem azt, hogy lesz bőven értelme egy klánhoz csatlakozni. Lesz értelme városokat foglalni. Megvédeni azokat. Tisztítani a corruption portalokat stb. Nagyon sok tennivaló van. Én is alig várom már. Most 20-as szinten inkább félbe hagytam, majd az éles indulásnál megnézem mik várnak még. Bug van egy pár (bár jómagam hang problémákba botlottam csak), de rég éreztem ennyire egy játéknál hogy hívogat vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennél az egynél érzem azt, hogy lesz bőven értelme egy klánhoz csatlakozni. Lesz értelme városokat foglalni. Megvédeni azokat. Tisztítani a corruption portalokat stb. Nagyon sok tennivaló van. Én is alig várom már. Most 20-as szinten inkább félbe hagytam, majd az éles indulásnál megnézem mik várnak még. Bug van egy pár (bár jómagam hang problémákba botlottam csak), de rég éreztem ennyire egy játéknál hogy hívogat vissza.