Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ldave

félisten

válasz ldave #33 üzenetére

Február:

Nos, engem elkapott újra a WoW láz, szóval a február nagy része (és a közeljövő) nagyrészt erről szólt. A War Within az előző kiegészítő, ezt most elővettem újra, megcsináltam a megjelenés óta beletett sztori tartalmat (loremaster acsi), ezzel készülve a frissen megjelent Midnight-ra. Ez hivatalosan már márciusban jelent meg, de ment rá a preorder februárban, az megnyitott pár dolgot már előre.
    A max, 90-es szintet már elértem egy karakterrel, de a sztorit még messze nem fejeztem be, meg hát utána jön a felszerelés farmolás, szóval elleszek ezzel még sokáig. Ezt is úgy tervezem mint a War Within volt, szóval most kb 2 hónap játék, aztán szünet és majd akkor fizetek be újra, amikor jön a következő nagy patch. Csapat nélkül, egyedül játszva nekem ez bevált.

A Steam-es akcióban pedig megvettem az Endless Legend 2 early access-t. Ezt nem igazán terveztem, de kapott egy 40%-ot, így úgy voltam, hogy ennyiért megnézem mit változott a kedvelt első részhez képest. Természetesen a WoW miatt erre nem került még sor :D

Szóval február kemény -2 pontot hozott a konyhára.

Új hozzászólás Aktív témák