Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ldave

félisten

Január:

A karácsonyi és újévi kómában egyelőre befejeztem a Fantasy Life i-t. Majdnem 50 órám már benne van, a sztorit végigjátszottam, de még ennyit biztos bele lehetne tenni, mire mindent is kimaxol benne az ember (összes Life, a térképek, társak, stb). Elképesztően tartalmas és addiktív játék, komoly elszántság kellet, hogy most akkor letegyem ennyi idő után :) Biztos visszatérek még, mert a térképet mindenképp szeretném teljesen felfejleszteni.

Ez után a Granblue Fantasy Relink került sorra. Itt a sztori nem volt hosszú, kb 20 óra, de azóta még ennyi biztos belement, ez is hasonló a Fantasy Life-hoz, hogy folyton lehet még tovább és tovább fejleszteni a dolgokat és haladni előre a kihívások végtelen során. A játékban lévő 20+ karakter közül eddig csak 6-7, amit jobban kipróbáltam, a többire még rá sem néztem.

Az év eleji akciókban az Eternal Strands-re esett a választás, ez több tavalyi játék ajánlóban is szerepelt, mint hidden gem. Ebbe még csak belekóstoltam, alapvetően nem rossz, de a harcrendszer a Granblue után nagyon darabos, nehezen kezelhető. Kell kis idő, míg átállok.

Ami még becsúszott, az a Steam-en az FF7 (classic) PC-s változata. Akciós volt és jelezte a Square, hogy hamarosan kap egy nagyobb frissítést a játék, gondoltam jó lesz majd ez még egyszer :)

Szóval január így telt, most folytatom az Eternal Stands-t, meg egy picit még a Granblue-t. Nem kell sok a platinához, lehet rászánom magam is megszerzem.

Új hozzászólás Aktív témák