- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Gregorius
üzenetére
én nemes egyszerűséggel beálltam a 3 valami közé
így 3an egyszerre támadtak. shadowoknál az volt a bajom, hogy jero-nál semmi cucc nem volt, a varázslók agyon voltak tápolva de egy idő után nuku varázslat
szóval kellett fal előre, arra pont jók voltak. nálam sok helyzetben az volt a gond, hogy a 2 varázslón és a törpén kívül mindnekinél bóvli cuccok voltak, reménykedtem, hogy a vége előtt lesz még egy város ahol majd tápos cuccokat lehet venni, de nem lehetett, így sok sok miiió arannyal végeztem, Sand volt a legjobban megpakolva mindennel, meg a törpe, a többieken még 11-12. szinten talált cuccok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Update 02.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
így 3an egyszerre támadtak. shadowoknál az volt a bajom, hogy jero-nál semmi cucc nem volt, a varázslók agyon voltak tápolva de egy idő után nuku varázslat
szóval kellett fal előre, arra pont jók voltak. nálam sok helyzetben az volt a gond, hogy a 2 varázslón és a törpén kívül mindnekinél bóvli cuccok voltak, reménykedtem, hogy a vége előtt lesz még egy város ahol majd tápos cuccokat lehet venni, de nem lehetett, így sok sok miiió arannyal végeztem, Sand volt a legjobban megpakolva mindennel, meg a törpe, a többieken még 11-12. szinten talált cuccok voltak.