Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Koszonom, a 1.5 havi lebontast azt ertem, csak az nem tiszta, hogy miert fizetnek most aprilisban elore egy havi szamlat, amikor meg lehet osszeg modosito szolgaltatas igenybevetel (pl. SMS nincs a csomagomban, ez felaras). Tehat nekem logikailag, ha nem kuldenek ki szamlat fel honaprol, akkor ugy gondolom, hogy majusban az altalad emlitett idoszakban kellene generalodnia egy masfel havi szamlanak az esetleges marciusi es aprilisi tobbletfogyasztassal egyutt.
A jelenlegi informacio viszont az, hogy elore fizetem a fix havidijat, es a tobbletfogyasztast a kovetkezo honapban az aktualis honap havidijahoz szamoljak hozza.
Jol ertelmezem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest