Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula72
senior tag
-
-
clon
senior tag
Azért vicces, hogy egy "alap" dolgon megy a vita hiszen az lenne az alap a bármilyen szolgáltatás esetén, hogy az ügyfélszolgálat teszi a dolgát nem "maszatolja a problémát".
Azért nem kell hasraesni egy újonnan alakult mobilrészlegtől, hiszen ha már most olyan ügyfélszolgálattal indul mint amilyen a többinek van akkor sokkal lassabban vándorolnak át hozzájuk még a kedvező árak esetén is.
Majd azért idővel kiderül, hogy meddig marad ez az ügyfélszolgálati hozzáállás. -
zoli62
addikt
A Netfone-t nem a flottához kell hasonlítani, hanem a b többi szolgáltatóhoz.
-
z67
őstag
Van tippetek arra, hogy az ügyfélkaput hogyan lehetne használni? Számla jött, de sajnos az sem vitt közelebb hozzá.
-
zzola
titán
Nem tudom, hogy ÁSZF szerint meg lehet-e osztani a netet? Telekom Gigaerős csomagnál igen.
Saját példámból kiindulva, otthon VPN-en dolgozok, csak munkára 7-10 GB forgalom van naponta. Ha közben szól a yt vagy esetleg más stream is megy, mondjuk nem csak munkaidőben, simán lehet forgalmazni 30GB-ot és semmi torrent.Jelenleg Telekomos public csomagom van, időnként ezt használom munkára. Ha itt 30GB-nál lekorlátoznak, lehet inkább kihagyom.
Nincs VoLTE, nincs vowifi, nincs 4Ghang stb.
Nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb nekem. -
4Grider
nagyúr
A HD annyira megérte a Telenornak, hogy a HD csomagok nem érték meg a két évet. Viszont erre az időszakra datálható a vidéki Telenor hálózat ledöglése.
A HD feltételei között nem csak az általad említett 1 hívás/hó feltétel volt...
A kábeleken is van elérhető maximális sávszélesség, akár hiszed, akár nem. Még optikán is... -
zzola
titán
Én pont azért dobtam a T Hellodatát és a flottás korlátlan netet is, mert lakhelyemen jellemzően 720p-ben mentek csak a yt videók. Ez konstant 10mbit/sec sebességet sem jelent. Egyszóval a hálózati stabilitás az erősen helyfüggő. Pécs mellett lakom, itt az összes szolgáltató jele elérhető, rálátok a Vodafoneos toronyra, a 2 T torony sincsen messzebb.
Szerintem nincsen itt még arra kapacitás, hogy a korlátlan tényleg korlátlan legyen... -
Bayla
csendes tag
Amikor évekkel ezelőtt HelloData csomagra váltottam a Telenornál, akkor az ügyintéző annyit mondott, hogy "havonta egy beszéd hívást kezdeményezni kell. a többi nem számít, valóban KORLÁTLAN"... Tehát ha egy mobilnet modembe használnám a SIM kártyát, akkor sem lenne méltánytalan felhasználás miatti bünti... Hagyjuk már ezt a szánalmas "magyarázkodást" és a szarrágó mellébeszélést a másik két nagy szolgáltatótól! Ha a Telenornak így is megéri és így is tökéletesen működik a mobilnet szolgáltatása, tehát a VALÓBAN KORLÁTLAN mobilnet mellett is megvan a haszna és stabil a szolgáltatása, akkor egyértelmű a képlet, hogy Telecom és Vodafos csak a haszon maximalizálásra gyúr, az ügyfél számukra csak egy kiszipolyozható véglény.
"Tudomásul kell venni, hogy a vezetékes internetnek is vannak korlátai,"
Persze hogy van... 300 Mbit/sec 0-24, ha úgy tartja kedvem -
4Grider
nagyúr
Mert a Telenor béna hálózatmenedzsmenttel rendelkezik, ennek megfelelően elég sok helyütt szívnak esténként az előfizetői. Normális hálózatmenedzsmentre pedig szükség van, mert olyan a fajunk (az emberi faj), hogy csak magára gondol, ha valami korlátlanul rendelkezésére áll, akkor pazarol, használja az erőforrást ha kell, ha nem. Tudomásul kell venni, hogy a vezetékes internetnek is vannak korlátai, a vezetéknélküli átvitelnek pedig hatványozottan. Senki nem lehet olyan hülye, hogy a mobilnetet ténylegesen korlátlannak gondolja. Miért lenne az jó, ha egy szolgáltató hagyná ledögleni a hálózatát magát türtőztetni nem képes előfizetők miatt? A Vodafone-ra anno előfizetők ezreinek haragja zúdult, amikor bevezette a korlátlan GPRS-t. Mit gondolsz, a szolgáltatóknál miért csak nem publikus ajánlatban van korlátlan adatsim?
-
Bayla
csendes tag
korlátlan (melléknév)
Teljesen határtalan; mindenre kiterjedő és külső ellenőrzés, irányítás nélküli, semmi módon nem korlátozott (lehetőség, szabadság), amely önkényes döntések szerint működhet.
A Telenor előfizetésem ilyen, a net valóban korlátlan és a torrentezésnél sem korlátozzák a sávszélességet. Kizárólag a korlátlan beszéd miatt filóztam a netfonra váltáson, de ez egy vicc, vagy inkább megtévesztés, átverés. Ha az ismerősömmel napi több órát beszélgetek, akkor majd azt is méltánytalan használatnak minősítik? -
Fanni1980
lelkes újonc
Érdekesség ! Barátomnak itt van előfizetése netfone korlátlan net csomag korlátlan hivas ! Elérte napon belül a 30 gb adat forgalmat és felfüggesztettek az előfizetését !!! Mikor lesz újra elérhető ? Miért kell felfüggeszteni az egész szolgáltatást ? Ha korlátlan a net miért van benne napi korlát egyáltalán ? Méltányos használatra hivatkozva kapcsolták ki a kártyát
-
zoli62
addikt
Átállt a számom nekem is, minden simán ment. Miért decemberben került elő témaként a Netfone? Hiszen piacon vannak már jó ideje.
-
tiko76
aktív tag
Hello! A korlátlan net külföldön is korlátlan?
-
escaper
csendes tag
Sziasztok!
A lakossági (percdíjas) alapcsomaghoz lehet internetet venni? Ha igen, mennyiért? Nem találtam a weboldalon erről infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest