- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Soroljatok már fel néhány olyan sorozatot, vagy filmet, ami pár hónapja került fel és nektek tetszett, vagy nagyon tetszett. Vagy én lettem életunt, vagy a bőség zavara, de hogy egy tetves tartalmat nem találok, ami olyan hatást érne el, hogy alig várjam. hogy a következő rész jöjjön, az már kezd kiakasztó lenni nekem.
Szóval jöhet pár cím, hátha csak átugrottam rajta, vagy nem is sejtettem, hogy esetleg tényleg jó.
Ami nem érdekel: Az vígjáték, de minden más, thriller, dráma, fantasy, misztikus, bűnügyi etc tartalom jöhet. Olyan sem érdekel, amiből egyre több van, hogy faszik buzulnak benne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25