Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Kroni1 #2425 üzenetére

    Amit leírtál, az pontosan úgy van, illetve érezhető!
    Valamiért a Netflix elkezdett spórolni és néhány nagy nevű színész megvásárlásával próbál (szerintem) rengeteg új előfizetőt szerezni magának.
    Régebben rengeteg olyan sorozat volt, amit lepörgettem (egy évad) akár egy éjszaka alatt is, mert annyira jók voltak. Nyár óta viszont azt vettem észre, hogy egyre több sorozatot hagyok ott 3-4 rész után, mert ha ennyi résszel nem tud megfogni, akkor az végleg kuka nálam.

    Jah, az IO-n is látszik és érezhető volt a "fukarkodás". Attól, hogy 4K HDR és Dolby Atmos és a csaj segge nagyon szépen mutat, pl a POLAR-ban, ahogy kijön a medencéből, majd oboázik egyet, még nem lesz A kategóriás film, meg attól sem, hogy Mikkelsen ebben a főszereplő, mert végig érezhető és látszik rajta, hogy jóval gyengébb eresztés, mit aminek beharangozzák/ták pénz hiányában főleg. Nem tudom mennyibe kerülhetett a POLAR, de nagy részét azt biztos Mikkelsen zsebelte be, a filmre meg alig költöttek. Kár érte. Egyébként a kinyiffantások és a kínzás is, nagyon véresek benne. Kár, hogy ebből nagyon kevés van, már mint akció, mert az extra szar történetet legalább akciókkal lehetett volna homályosítani. :)

Új hozzászólás Aktív témák