- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
1500 - 1401
14031 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-02-02 11:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
-
kmarci25
Topikgazda
Szerintem pedig sokkal egyszerűbb lenne megoldani azt a saját appjukban, hogy be lehessen illeszteni külső feliratot. De ez meg biztos szerzői jogi problémákat hordoz. Mindegy is, én örülök, hogy ezt a részt is legálissá tehettem, még ha úgy is, hogy utána kell menni a feliratnak sokszor.
-
fokukac
nagyúr
Fordítsuk meg a dolgot. Ha fizetsz a Netflix-ért, de mégsem tudod magyar felirattal nézni, viszont letorrentezed, és megnézed úgy, felirattal, ahogy szeretnéd, az úgy jobb? Elvégre fizettél érte...
És sok ilyen eset van, mert mert mondjuk csak az első évadhoz van felirat, mint pl. a Narcos-hoz. És ott állsz az első évad végén, függővé tett, és néznéd tovább, de ahhoz már nincs felirat, spanyolul pedig nem tudsz...
Szerintem is az a minimum lenne, hogy a saját húzó-tartalmukhoz biztosítsanak feliratot, és végig, az egész szériához, ne csak beetetésként az elejéhez...
-
totopad
senior tag
-
OPiiPO
veterán
-
törölt tag
Angol felirattal nézem a dolgokat, de kell hogy legyen mankónak a magyar felirat, ha nem értek valamit.
Amúgy meg ha fizetek egy szolgáltatásért akkor elvárom hogy teljes csomagot kapjak. Ez így, hogy a tartalmak nagy részéhez nincs magyar lokalizáció, nem teljes. Nem fogom vaktában szórni nekik a pénzem.
-
kmarci25
Topikgazda
-
törölt tag
-
totopad
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Szia,
webes felületen az oldal legalján van egy "Audio and subtitles", azt válaszd, és ott tudsz szűrni feliratokra.
Egyre több (akár még a frissen feltöltött) sorozathoz/filmhez van magyar felirat, bár ez még mindig nem sokat jelent, de mindenképp jobb a helyzet mint egy éve pl.
Hosszra nem lehet listázni. -
törölt tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: webes felületen lehet úgy szűrni a filmeket, hogy csak olyat listázzon amihez van magyar felirat? És lehet ezzel együtt hossz szerint listáztatni?

-
sultansmith
senior tag
-
totopad
senior tag
mondjuk a Gotham-ért nem kár, az utcsó éved, már valami borzalom, amúgy is tök koncepciótlan volt már az egész sorozat
-
kmarci25
Topikgazda
Szerintem ez teljesen érthető. Nyilván mindegyik stream szolgáltató a saját tartalmat fogja erőltetni, és főleg exkluzívan. Így Trónok harca sosem lesz a Netflixen (vagy talán 4-5 év múlva, talán), de a Marvel sorozatok sem kerülnek fel az HBO-ra egy jó ideig.
Én pl. kizárólag a Netflix exkluzív tartalmak miatt fizettem elő, sok olyan sorozat van, amit szeretek és Netflix gyártású. -
inferno88
őstag
Sajnos ez nagyon sok sorozatra igaz! Ha csak nem Netflix produkcióról van szó, akkor várható a lemaradás, szerencsére nem minden esetben(pl. Outlander és Poldark egyből fent van).
-
sultansmith
senior tag
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Most fizettem be újra kb másfél év után, hogy megnézzem, hogy állnak a dolgok.
Annak van valami oka, hogy az általam nézett sorozatok közül sem a Gotham sem a Flash nem rendelkezik a legfrisebb epizódokkal? A Gotham konkréten 2 évaddal van lemaradva.
Nem igazán értem.
A magyar feliratok valamelyest javultak de még mindig nem az igazi...
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
https://port.hu/cikk/mozi/sajat-mozija-lesz-a-netflixnek/article-52154
-
idioty
tag
-
OPiiPO
veterán
ki-bejelentkezésnél is felszedi újra az account infót
-
vitemerius
tag
No, közben meglett a válasz. Leírom, ha már feltettem a kérdést. A tévét újra kellett indítani hozzá, hogy a netflixes program is újra elinduljon, s így már él a módosítás. Csak eddig a tévé gyors indításon volt, azaz készenlétbe kapcsolt csak kikapcsoláskor.
-
fokukac
nagyúr
Tegnap esti élményem: nézzük a Daredevil-t sorban, több részt egymás után, és egyszer csak, a 6. résznél a magyar felirat átváltott valami szláv nyelvre, talán szlovákra... Persze közben azt mutatta, hogy ez a magyar felirat...

Mindegy, megnéztük angolul, de a b. nejem azért nem értett mindent... -
vitemerius
tag
Sziasztok!
Nem találtam még rá választ, hátha: LG WebOS 3.5-ön a netflixes appban lehet valahogy a feliraton nagyítani? Az netflixes Account menüpont ide vonatkozó beállításai nálam hatástalanok tévén.
Köszi! -
azbest
félisten
ha 4k megjelenítőn nézed a pécével, akkor kénytelen vagy internet explorert / edge böngészőt vagy a win10-es netflix appot használni ehhez (utóbbi szerintem ajánlottabb, mert ott a hang is többet enged, márha esetleg az is számít). Valamint úgy emlékszem, hogy a 4k netflixhez a pécében vagy gtx10xx kártya kell vagy a legújabb intel gpu, mert az támogatja a 4k-hoz megkövetelet másolásvédelmet. Anélkül max fullhd az ms megoldásaival is.
A firefox és chrome alatt 720p a max, mert olyan másolásvédelmet használnak, a magasabbhoz, amit azok nem támogatnak.
A netflix gyakori kérdések oldalán biztosan fel vannak ezek sorolva.
-
Gsx-rr
veterán
Most kapcsolok! Hogy lenne 1280/720-as megjeleniton Uhd felbontasu?
-
Gsx-rr
veterán
Semmit sem ersz a felbontassal.
-
bigacsiga962
tag
-
Gsx-rr
veterán
Nezd meg milyen bitrataval megy a film. Van ami alapban nem 4k.
Meg ami 4k, az kamu. Olyan bitrataval kb egy kozepes fullhd-nak lehetne inkabb nevezni.Tehat csodat ne varj!
-
bigacsiga962
tag
-
idioty
tag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Gsx-rr
veterán
4k-s elofizetesed van?
Infoba megnezted milyen bitrataval megy a film? -
bigacsiga962
tag
Sziasztok
Biztos írtatok róla csak nem találomUHD-s monitoron számítógépen nézném hol tudok képminőséget állitani mert ez egy nagyon gyenge minőség így
-
idioty
tag
-
nagysandor79
aktív tag
üdv. olyan kérdésem lenne a netflix-el kapcsolatban. adott egy angliai regisztráció. elvileg minden felhasználónak lehet négy "profilja"? vagy valami ilyesmi. ? esetleg én próba képen belépek az ő profiljával itthon én itt milyen tartalmakat érek el? vagy neki lesz-e valami "baja" ebből ?
-
mackoman
tag
-
totopad
senior tag
nyílván ezzel ők is tisztában vannak, azért valahol vicces lenne, ha a magyar piac fele felmondana és átregisztrálna mondjuk írországra

-
azbest
félisten
régen, még amikor nem minden országban volt netflix, akkor úgy mesélték, hogy bizonyos időnként hazai ip-vel kellett bejelentkezni, hogy tovább működjön az elérés. Persze bármi lehet még. Egy picit zavvaros egyébként a dolog, mert a hírodalak nem biztos, hogy kellőképpen kielemezték, hogy miről szól. Ráadásul több különböző terület, külön-külön döntésekkel érintett. Fura, hogy ugyanolyan híreket lehetett olvasni februárban, tavaj decemberben és tavaly tavasszal is, de valószínű, hogy különböző részterületek döntései voltak, amit a hírek összemosnak.
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
amúgy arról tudtok valamit, hogy a vasárnap életbe lépett eu-s szabály a Netflix-re, hogy fog vonatkozni, illetve fog-e egyáltalán vonatkozni?
-
totopad
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Kérdezném ,hogy lehet e még a magyar feliratot chrome alatt belepakolni a filmekbe? Illetve milyen könnyen vagy nehezen lehet jól időzített feliratot találni?
És a lényeg ,hogy chromecast-ra miként lehet ezt a felirat mizériát megoldani? -
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
Ha le akarom mondani az előfizetést, akkor fordulónap előtt is meg tudom tenni, és fordulónapon deaktiválódik?
-
PhilBrick
őstag
-
Gsx-rr
veterán
Jelentkezz ki a gepen es utana vissza a teven!
-
törölt tag
-
ransompapa
csendes tag
Sziasztok!
nekem az a problémám, hogy előfizettem hogy egy hónapig ingyen nézzem, szépen be is jött a tv-n, de másnap már csak a netflix felirat jön be és más semmi. Valami ötlet? Valakinek van még ilyen problémája?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Titan-t már tudjátok nézni, vagy csak én nem találom?
-
lugosi
MODERÁTOR
-
totopad
senior tag
https://24.hu/kultura/2018/03/22/van-egy-nagyon-jo-hirunk-a-monty-python-rajongoknak/
-
totopad
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
Idáig az első film nálam amihez nincs angol felirat.
-
kmarci25
Topikgazda
Az lehet, ilyen részleteken nem is gondolkodtam. Egész egyszerűen furcsállom, hogy miután Enyedi Ildikó kb minden interjúban elmondta, hogy a Netflix megvette a jogokat, nálunk mégis HBO Go-n volt elérhető.
-
unrealnoise
senior tag
-
atike
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!

Nekik tényleg nem lesz jó választás, az látszik. Sajna.
-
idioty
tag
Mondanám, hogy egyre több tartalomhoz van magyar szinkron, de nem. Feliratokkal már kezdünk jó állni, de szinkfonos tartalmak az alábbiak:
- Diana: In Her Own Words (dokumentum film)
- Keep Quiet (magyar dokumentum film)
- Gotham (sorozat)
- The Divide (sorozat)
És mesék: Lego Ninjago (három féle is), Leg Nexo Knights, Lego City, Barbi delfin varázs vagy ilyesmi
Ja és Total Drama, ami animációs felnőtteknek való sorozat.
És kifújt, ennyi volt a magyar szinkronos tartalom.Szóval szerintem egyáltalán nem éri meg előfizetni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Drenadar
veterán
-
atike
nagyúr
Hali!
Mi a meglátásotok - "csak" tévén van értelme előfizetni a Netflixre...? Ha nincs képben sem asztali gép, sem laptop, és tablet sem....? Okostévéről van szó angolul nem tudó idősebb korosztály (50) akikben felmerült az igény arra, hogy jó lehet egy ilyen szolgáltatás...
Olvasni még csak-csak, de a szinkronos tartalomnak örülnének egyértelműen.
Lokalizált tartalommal hogy állnak most? Az összefoglalóban van link igen, tök jó, csak épp regisztrációhoz kötött a listák elérése...

-
PhilBrick
őstag
-
totopad
senior tag
nekem most épp lengyel ip-m van, szal' lehet geo specifikus, de egy csomó új megjelenésnél látom, hogy nincs felirat, de mondom még1x később lehet, hogy ezt update-elik!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
totopad
senior tag
-
kmarci25
Topikgazda
Én nem a TV Show Time-ról írtam, hanem a TV Show Tracker-ről. Félreolvashattad.
totopad: én sem láttam még olyat, hogy nincs angol felirat. Ha bekapcsolom a feliratot, akkor nekem automatikusan általában a német jelenik meg, át kell állítani angolra, de ott volt eddig minden tartalomnál, amit néztem.
Ezek szerint az Annihilation nem csak nálam nem ment FHD-ben. Én azt hittem, hogy valami szerver probléma van, sokan nézik a hétvégén, vagy ilyesmi. Úgyhogy egy virágbolti verziót kerestem, ami FHD volt.

Mondjuk az is durva, hogy nálunk nem elérhető a Testről és lélekről... Még jó, hogy az HBO Go elérhetővé tette... -
Gsx-rr
veterán
-
OPiiPO
veterán
-
totopad
senior tag
Nekem a legkisebb hd-s csomagom van 2 eszközre, bőven elég. Paypall-lal szerintem is működik, felirat hát egyre több van, de még mindig lehetne több. Pár hónap után általában a saját gyártású filmeken, sorozatokon is megjelenik a magyar felirat, de várni kell rá. Sokszor még angol sincs rajtuk.
-
OPiiPO
veterán
Paypal lehetséges, magyar felirat kevéshez van, a sávszélességre és minőség kérdése mostanában volt szóban keress vissza rá
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam, hogy előfizetek a netflixre, de lenne néhány kérdésem (sorry ha már föltették ezeket előttem)
- Előfizetni paypallal is lehet ugye? Ami annyit tesz, hogy legyen mindig rajta az a pár 1000 Ft, attól függően, hogy melyik csomagot választom.
- Melyik csomagot érdemes választani? A legkisebb sd felbontása nagyon gyenge?
- Jelenleg honnan tudom milyen filmek és sorozatok találhatóak a netflixen?
- Magyar nyelvvel, magyar felirattal mi a helyzet?
- Van olyan lista, hogy a jövőben milyen sorozatok érkeznek a csatornára?

-
törölt tag
-
unrealnoise
senior tag
chrome-ra van külön 1080p-s bővítmény... Volt már róla szó sokszor...
Működik is nálam általában, persze az Expedíció valamiért ezzel is csak SD felbontásban megy, mintha nem is lenne elérhető a HD verzió sehol sem...
-
azbest
félisten
Nocsak valóban. A win10 netflix appban megvan a fullhd stream, ahogy te is mutattad. AndroidTv rendszeren is fullhd (itt nem tudok debug képernyőt, de látom a kép minőségén).
Edge és explorer alatt viszont ez most nem kapta meg a fullhd-t, csak a 480p-t. A lényeg végülis, hogy van lehetőség. Az viszont szívás, hogy chrome alatt is csak 480p lehet (linuxon nincs netflix app), ott amúgy 720 szokott a limit lenni.
-
Drizzt
nagyúr
-
törölt tag
-
idioty
tag
-
azbest
félisten
-
unrealnoise
senior tag
-
törölt tag
-
totopad
senior tag
-
azbest
félisten
-
Drizzt
nagyúr
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
1500 - 1401
14031 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Óra topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker