-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BPFeri
senior tag
TAPASZTALATMEGOSZTÁS avagy saját hülyeségem nyilvánosságrahozása !
Nos.. ujra építettem a gépet .. szigeteltem a alaplapi csavarokat.. és szerencsére
problémamentesen ujraindult és most már hibátlanul hasít a kicsike!
Tanulságos volt számora...
Köszi a ''hozzámszólásokat'' !!
F. -
BPFeri
senior tag
Igen,természetesen.. maga a ''nagy'' tápcsati egyébként 20+4 leválaszthatós típus.. ezenkívül van a +P4 es 4 lábú ( fekete-sárga.. ahogy irtad) és mindegyik a megfelelő helyre van dugva. van benne ram is ( 2db hisz dual) más nincs de ahhoz hogy felpörögjön, elinduljon nem is kell. ssszem( jólszem?!?)
Nem ezzel lesz a baj.. de holnap reggel többet tudunk.
Igérem megosztom Veletek.. szenvedésem tapasztalatait !!! -
BPFeri
senior tag
Kösz ANT !
Már +tettem.. javított is rajta ( állítólag vmi nem volt kóser ) de ettől függetlenül a továbbra sem indul. Nálam más lapom ment a teszt, vagyis a táp most hibátlan(nak tűnik) . Kompatibilitási probléma lehet ez én p4 -es lapommal.. by the way!! menetközben elcsíptem illetőt akitől vettem.. ő állítja hogy nála szuper volt IGAZ hogy csak amd -s lapokon használta. . találkoztatok már hasonlóval problémával ( bár ez csak nekem probléma de egyre nagyobb!!) ?!?!!
Holnap ismét felkeresem ( viszem a deszkát is) és futunk ezügyben még 1 kört .
Érdekel vkit a fejlemény?!?!?! -
Noddy
senior tag
Majdnem ilyen ház, nem th-002 hanem th-001. A boltban amit mutattak abban fsp volt de ami a dobozomban volt az már iso táp volt. Biztos nem egy túl gyakori táp típus. Most egyelőre a leggyorsabb és legolcsóbb művelet az elemcsere. És ha úgy sem lesz jobb akkor jön az hogy csere tápot kell valahonnan szereznem.
[Szerkesztve] -
GrUel
csendes tag
kipakoltam persze.. utan vasreszeleket kopresszorral kifujtam.. az egesz onnan indult hogy elhataroztam felteszem a hazam oldallapjait, de ekkor gondoskodni kell ugye megfelelo hutesrol, es igy indult a tortenet...aztan megcsinaltam kifujtam mindent, szepen osszepakoltam, kapbelekt elrendeztem, mar oldalapoka tis felcsavaroztam, hogy egy evig hozza ne kelljen mar erni, de ekkor jott a hiba..
-
GrUel
csendes tag
Kivagtam elol egy lyukat egy 12cm es ventinek, es hatul egyet egy 8cm esnek, de nem hiszem hogy meghajlott volna az oldala vagy ilyesmi.. 62 centis torony, rancigalodtak kicsit ledek,gombok zsinorjai speakerrel egyutt, de ezek ugy tunik mukodnek.. eltarto csavarok is vannak nem hiszem hogy hozzaerne a hatlaphoz a lap
vinyon bad sector okozhat ilyen leallast? mert lehet van par:\ de nem hiszem h attol power off-olna..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest