- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Másik topikban azt írta vki, hogy legújabb bios-szal sem ment a lapban celeron d, de hát úgy látszik mégis. De ha se kép,se bios, se semmi, akkor hogy lehet bios-t frissíteni?
Meg lesz ma nálunk úgy néz ki egy asrock lap, azzal is még próbálkozunk.
Most mennem kéne órára.
[Szerkesztve] -
Lala6
őstag
win-t akarok telepíteni, már vagy 10X próbáltam, több-kevesebb sikerrel.
Na szóval lefutott a memtest.
400-as a memória, ezért auto-n ezt is állította be a bios. Ezen a sebességen kb. 40%-nál szép piros sorokkal lett tele a képernyő.
Vissza vettem a memóriákat 333-ra, így a memtest lefutott hiba nélkül és kb. 15 perce a gép sem rebootolt, vagy fagyott.
most tesztelgetem a gépet, remélem ez megoldja a problémát.
Miért van ez? Elvileg 400-on is rendben kéne menni a memóknak nem? Vagy a proci 133-as fsb-jével hozható összefüggésbe?
még annyit hozzátennék, hogy feltettem reggel a legújabb biost amit találtam.
[Szerkesztve] -
Fjoe
tag
Alaplap driverei fent vannak, az integrált hangkártya engedélyezett a BIOS-ban, viszont ott ahol ugye ki lehet kapcsolni nincs a menüben integrált LAN! Az onboard devices között csak onboard audio és onboard usb van. Pedig ott kéne lennie az integrált hálókártyának is nem? Meg ha a pci slotba teszek hálókarit azt sem ismeri fel.
-
Bala16
csendes tag
-
dik
őstag
Ja ismét újraraktam mindent particionáltam stb. minden marhaságot ismét és határozottan javult a helyzet most már csak ritkán fagyogat de ez már nem érdekel még érlelem egy kicsit és majd jó lesz....
Kösz a szurkolást, igyekszek nem cukrozom minél jobb legyen az anyag..... -
kopaszPít
csendes tag
Üdv.
Bocsájtsd meg nekem de sztem valami más van e mögött. Azért is gondolom ezt, mert már kipróbáltam alap órajelen is, és úgy is megtörtént a dolog, meg azért is, mert az előző alaplapban (soltek frn3-rl) kb egy évig problémamentesen futott 3200+ órajelen plussz fesz nélkül!!! Nem hiába fordultam hozzátok, jómagam is informatikával foglalkozom, hardverrel csak hobbiszinten, de amit tudtam mindent kipróbáltam. Viszont meg fogom próbálni a javaslatodat is, de mennyit adjak neki? Asszem 1.6 az alapja, 1.75 még megy neki. így most 41fokos.
Köszi a segítséget! -
Száni
tag
Lehet tüzet is rakok alatta, h. sose hűljön ki
Még nem próbáltam másik táppal, ha minden igaz ma v. holnap kapok egyet tesztelni. Bár egyre inkább tartok attól, h. ez alaplaphiba lesz (vga, vinyó, ramok cserélve, ua. a helyzet. A gép 16 hónapos, az első időszakban is volt háklija rendesen (kékhalál, restart, fagyás, hangkártya crash...) de a jelenlegi modbios minden korábbi hibát orvosolt. -
methosz
csendes tag
Először (állítólag) olyat is kiírt hogy
monitor is power slave mode activate using pc
de semmire nem reagált. aztán elhozák nekem és nálam már azt sem írta ki
bekapcsoltam a clrcmos de semmi
érdekes hogy kivéve a ramokat nem adott hangjelzést
és néha ha kedve van ad ha nincs akkor nem ad
szerintetek kuka? -
ANT
őstag
Nem t'om. De ha összehasonlítjuk a #2758-at a #2796-tal, kicsit más(nak tűnik) a jelenség. Előbb ugye volt a nehezen induló gép, most meg már menet közben leállások!
Akkor szvsz szarabb lett a helyzet! Én a tápot azér' tettem első helyre, mert a nehezen indulás nálam is volt egy időben, és táp miatt volt. (jó, tudom 410-es csíftek!)
De ez a leállás üzem közben már egy más téma lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Dizájnos Acer Predator AmD Fm2-es Esport-Pc Eladó , Számla-Ready !!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Eladó gamer pc. intel i5 10gen, rtx 2060 super
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest