-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Norby86 #40916 üzenetére
Szia!
Ugyanez a hiba fenn áll nálam is. Ugyanígy Tv-re van kötve a gép, de ha a folyosón kapcsolnak egy villanyt, akkor sokszor elmegy pár másodpercre a kép, és visszajön, úgy mint neked. Nálam volt már cserélve több minden is, mióta fenn áll a hiba (nem emiatt, csak frissítettem ezt azt a gépben), továbbra is van, nem tudom mitől lehet.
Szerintem nem a gépben van a hiba, hanem valahol a kábelekben a falban, vagy nem tudom. -
ricsi99
addikt
válasz
Norby86 #40927 üzenetére
Nem kell oda komoly kábel ,én pl hangfalnak a zsinorjával csináltam meg.
Nagy áram ot max akkor jelenhet meg ha valami zárlatos lesz.
De azt csináld meg gyorsan mert a statikus elektromosség az nagy úr... pc meg a szerkezete miatt hajlamos feltöltödni
Tv-n meg pl az anterna bemenet részénél simán be lehet csiptetni egy vékony kábelt , régi koax külsö része össze van kötve a tv föld részével az árnyékolás miatt. -
ricsi99
addikt
válasz
Norby86 #40925 üzenetére
Gondolom te is végignéztél már mindent normális logikus úton hogy mi lehet.
Írtam csak tippelek:
Tőlem cserélhetsz pc tápot is.Hdmi kábel is különbözö minőség ,van ócó meg méregdrága.
Valahogy változhat a jelszint a kábelen azért kapcsol szét a driver gondolom.
A földelést nem lehetne valahogy szinkronba hozni? Panelba nincs földelt konnektor?
Én annó amikor albérletbe laktam , elég tré volt akkor ott a pc földelését úgy oldottam meg ,hogy a pc gépházát egy darab zsinorral rákötöttem a radiátorra,már akkor is barkácsoltam a gépet és az úgy nem buli ,hogy statikus elektromossággal feltölve hozzányultam valamihez és rendes kis szikra volt amikor hozzáértem a gépházhoz.... a tv-t szintén kellene...
-
ricsi99
addikt
válasz
Norby86 #40921 üzenetére
Tápot az utolsó esetben cserélnék ,a gépben... win10 meg egyforma a vélemény.
Gondoltam ,hogy tv táp benne van a készülékben.
Most csak akkor a lámpával problémázik?
csak tippelgetek..
Nem tudodom ...a vga driverben nem lehet erölteni ,hogy akkor is tolja ki a hdmi-n a képet ha nem érzékel monitort? hibát nem szüntetné meg de elfedné
Vagy nézted már másik hdmi kábellel?
Földelés rendben van? mondjuk passzolom ,hogy a tv -nek van e rendes földelt dugója
Panelházban azért rendben szokott lenni az áram... kertes házakban volt annó ,hogy a 380 ból volt losztva a 220 -
ricsi99
addikt
válasz
Norby86 #40916 üzenetére
Nem lehetséges ,hogy a tv tápja nem birja az áram ingadozást?
Vga a jelszintet saját energiaforrásaiból állítja elő digitálisan... mire azzal gond lenne már 100* lefagyna a gép.
Hogyan van neked a 220-as rendszer? Lehet csak a tv-t kellene átdugni másik konnektorba.
Én úgy tesztelném le ,hogy a tv-t ahol most van abba dugnák egy elosztót ,bedugnám abba a tv-t meg mellé valami nagyobb elektromos fogyasztót... pl mikrót ,vagy valami ilyesmit aztán azt ki be kapcsolgatnám , hogy akkor mi a helyzetFirefox /többi mizértát meg ,úgy tudod tesztelni ,hogy csinálsz egy live linuxot pen drive ra... ha ott megy minden akkor nem hw hiba... (szerintem első blikre én win10 -re gyanakodnék... nagyon hajlamos régebbi hw- tük furcsa hibatüneteket létrehozni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest