- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
membrandj #22407 üzenetére
a 24 pines tap csatibol hianyzik egy erintkezo es nem volt bekotve sem a tap kabelen ez lesz a problema forrasa? azt hiszem ilyet meg nem nagyon lattam hogy nincs bekotve a 24 pinesen minden holnap jon az fsp 650 es tap es proba csutortok ota van meg a gep es fusztral hogy nem tudom hasznalni
-
XNX1992
csendes tag
válasz
membrandj #22399 üzenetére
Legújabb Driver! Expreiense stb, sztem a 4-es 5-ös széria nem kompatibilis vmelyi kdriver meghajtóval másra nme tudok gondolni! a mási ksrácnak a windows is szarakodik az driver hiba 100%
De most ha régit rakok fel egy csomó játék nem fog menni csak akadva vagy el sem indúl
-
Cobalt32
csendes tag
válasz
membrandj #22345 üzenetére
Átnézte egy szakember, ő annyit mondott, hogy a winchester és a ramok biztos nem hibásak. Viszont a többi alkatrészről nem mondott semmit. Egyébként azt vettem észre, hogy amikor játszom, akkor egyáltalán nem hallatszik hogy a videókártya hangosabb lenne(tehát jobban hűtené). Szóval kipróbáltam azt, hogy a vga beállításainál felhúztam a fan speed%-ot 10%-ról 50-re. Nem tudom ez számít valamit?
-
Cobalt32
csendes tag
válasz
membrandj #22325 üzenetére
Köszi a választ!
Ma telepítettük újra és már ma jelentkezett a probléma. Most egy másik játéknál, a Fifa 14-nél.
Ezt dobta ki:Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: a0000001
BCP1: 0000000000000005
BCP2: 0000000000000000
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\113013-123505-01.dmp
C:\Users\Bálint\AppData\Local\Temp\WER-179603-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtEsetleg valami más ötlet?
-
membrandj
nagyúr
-
baki01
újonc
válasz
membrandj #22065 üzenetére
Hát már megtörtént csak elfelejtettem leírni. ( Cooler master 550W-os táp volt) A jelenlegi tápot kimértem (nem ideg az elektronika világa ) mindenhol megvan a stabil fesz. terhelés alatt is. Tüskék sincsenek ( mire nem jó az iskola oszcilloszkópja
) Szóval szerintem a táp rendben még egy ideig szerintem.
Olvasgattam , hogy lehet szektor hiba is ennek mennyi az esélye, hogy tudom megnézni/mivel , hogy van-e? Esetleg más ötlet? -
tornas
őstag
-
Ombre88
csendes tag
válasz
membrandj #22053 üzenetére
Sziasztok!
Az elmúlt pár napban vásároltam egy egész tűrhető PC konfigurációt:
intel core i7 4770k
asus B85m-g alaplap
16 gp kingston ram
cooler master hyper 103 hűtés
sapphire r9 280 x 3 gb vga
120 gb samsung ssd
2 tb toshiba vinyó
600 watt coller master táp.Feltelepítettem rá a windows 7-et 64 bit verzióját.A kapott driverekkel.
Feltelepíttem az első játékok!(farcry 3).Kb. másfél óra játék után újraindult a gép.Feláll a win utána hirtelen megint újraindul.Sebaj mondom megesik.Játék elindít kb. 1 órát nyomom rámegyek a kilépésre rögtön reset.Windows szintén feláll rá két perce megint reset.Gondolom én nem tetszik neki a game.Feltepítek egy másik játékot.Játszok vele két órát.Után kilépek majd böngészni kezdek a neten(kilépés után eltelik 5 perc kb).
Rákattintok valamire egy weboldalon a gép rögtön nyom egy resetet megint.
Próbáljam újra rakni megint a rendszert egy más verzióval vagy hardver hiba lesz?Gyanús hogy játék közben vagy utána történik mindez.Lefuttam egy 3d markot ami ugye dolgoztatja a gépet de akkor nem indult újra.Tudom bármi lehet de mégis valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest