- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman.
senior tag
válasz
Szicskeee #32388 üzenetére
Én tennék egy próbát Tim82
megoldásával.
Keress egy ugyanilyen laptopot eladó notebookok között, vagy adj fel hirdetést kinek van pont ilyen. Ha sikerül megfűznöd a tulajt, simán elnavigál a Biosban. -
batman.
senior tag
válasz
Szicskeee #32379 üzenetére
Azt írtad az ubuntu elindult. Sata portra kötött merevlemezről indult és a HDMI-n adott képet?
Ha igen ugyanezt az állapotot kellene elérned VGA kábelen. Jól gondolom, hogy egy TV-n próbálkozol?
Ha VGA-n van jel, akkor a bootmenü-t kellene előhoznod. HDMI-n én még nem láttam BIOS-t, de VGA monitorra szokott képet adni ilyenkor is minden lapos. Ez viszont típusfüggő a VAIO-kon, van amelyiken az Assist indítja, van amelyiken valamelyik funkciógomb. Olvass utána a tiédnek melyik indítja. Ha megvan a bootmenü akkor nyertél.
A billentyűzet hozzá való, és ki is próbáltad az ubuntu indításakor? -
bitafter
csendes tag
válasz
Szicskeee #32364 üzenetére
Eddig amiket próbáltam gépeket, azok egyike sem adott jelet HDMI-re egyből, vagyis a biost nem láttam sose még külső monitoron.
Szerintem szerezz egy merevlemezt bele, gondolom satas, és akkor már legalább haladsz, nem is nagy összeg. Vagy szerezz egyet tesztként.
Még azt próbálhatod meg, ha van benne cd hely, hogy beraksz valamilyen oprendszer telepítőt, vagy live rendszert, ha feláll, akkor rendben vana cucc, és ha kép nincs is, tudod, hogy csinál valamit, mert hallod. Vagy hasonlót tudsz pendrve-val is.
-
batman.
senior tag
válasz
Szicskeee #32360 üzenetére
"BIOS be kellene jojjon siman HDMI-vel is ugye?"
Soha nem próbáltam még...
Az egy komoly meló, hogy laptop alaplapot próbálsz elindítani topcover és kijelző nélkül, vga kimenet sincs is a laposon?
Az "Assist" indítása után is hasonló a felbontás mint a Bios, szerintem tökmindegy. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest