Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vocsok111
csendes tag
Sziasztok!
Van egy DEll optiplex GX280-as gépem, kicsit feljavítva: HD4670 VGA, + HDD + 4 x 1GB Memória + erdeti táp helyett egy 400W-os Chieftec.
A lényeg:már ez előző indításnál sem indult a bekapcsoló gomb első nyomására, de beindult. Akkor is észrevettem rajta, hogy a gomb sárga ledje sárgán pislákolt néha, ahelyett, hogy folyamatosan világítana. Aztán azt figyeltem meg, hogy a hátlap valamelyik ledje néha-néha magától bevillant kikapcsolt állapotban is..(Ezt csak tükröző felületről láttam, így nem tudtam, hogy melyik, csak gyanítottam, hogy a hálókártyáé lehet.)
Most meg az a helyzet, hogy a táp bekapcsolt állapotában (az alaplapi led folyamatosan sárgán világít) a bekapcsológomb ledje folyamatosan villog némileg össze-vissza, olyan 10 Hz körül mintha kontakt-hibás lenne, és a benyomásra nem reagál semmit sem. Lehúztam a tápot az alaplapról, és összeérintettem a power on zöld vezetékét a mellette lévő egyik feketével, ekkor szépen felpörgött a táp ventije, és a rádugott hdd-k is. Olyan a jelenség, mintha a bakapcsoló gomb körül lenne valami gubanc, de ez a gomb sajnos nem egyszerüen egy érpárral van kihozva a ház falára, hogy lekövethető lenne, hanem egy szalagkábeles megoldással egy panelen keresztül.
A hátoldali ABCD ledek egyike sem világít, ahogy azt kikapcsolt állapotban tenniük kell.
Volt már valakinek hasonló jelensége?
Orvoslási javaslatok?
Én arra gondoltam: vagy cserélhető valami a gomb körül (bár egyelőre azt sem látom, hogy férhetnék az előlapon keresztül hozzá, vagy egy külön kapcsoló gombot kellene rábarkácsolnom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- Dell Workstation / Intel Xeon E5-1620 v2 / 64GB RAM / 256GB SSD / 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2540M I 8GB I 320GB HDD I Radeon I Cam I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest