Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Trebron09
üzenetére
HDD-nek ez marhára nem használ... eleve kétszer kapcsol be. 1perc alatt
10mp-ig megy, és történik a semmi a HDD ekkorra már szinte teljesen felpörög, utána rögtön leállít, mer ugye leáll aztán 5másodperc elteltével újból indít, ami röhejesen kevés, hogy teljesen megálljon, néha kikapcsoláskor odateszem a fülemet, és van egy jellegzetes hangja amit akkor ad ki ha már teljesen megállt. Tapasztalat, hogy legalább 10mp kell hogy biztonságosan leálljon egy HDD...
Azért áramtalanítom mert, feszültség alatt néha halk zizegés zúgás hallatszik, minden gépemnél volt hallható valami, és irritál
Új gépnél sokkal erősebb zajt lehet hallani félpercig, kikapcsolás után, még nem határoltam be honnét jön, ezt még valahogy kiderítem. Nem dübörgés, oda kell hajolni és akkor rendesen hallani.Igen mióta átraktam normál módba nem csinálja (még), de vicces hogy 2hétig takarékos módban ment és nemvolt semmi baja aztán előjött... látszik hogy korszerű a technika

üdv néktekˇˇ
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Új gépnél sokkal erősebb zajt lehet hallani félpercig, kikapcsolás után, még nem határoltam be honnét jön, ezt még valahogy kiderítem. Nem dübörgés, oda kell hajolni és akkor rendesen hallani.