- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Hello sopi. Először is részvétem fejezem ki a gépedér, kár érte... :(
Másodszor is AMD gép szerelése:
Minap raktam össze eggyet minőségi QDI(:DD ha valaki még nem hallott róla ne lepődjön meg) alaplapba egy 2000+ os procit. Rá valami bazinagy hűtő. Na már ott probléma volt, hogy a proci-foglalat nem a megszokott helyen volt, a lap is alig ment bele a házba(nem telljesen szabványos csavarlyuk-távolság). A procit beleerőtettem, a hűtő rárakása külön procedúra volt(kombinátfogóval 1cm-t vissza kellett hajtani a lefogató-vasból, mert nem akadt be a pöcökbe). Ezüstpaszta volt alatta. Gép bekapcs, proci 70C-fokos volt!!! Gép ki. Innentől kb. 25ször szedtem le+tettem fel a hűtőt, kinyomtam egy egész tubus ezüstpasztát+végül már csap alatt mostam a procit, mert az egész felülete pasztás volt(rárakása a bordának szinte lehetetlen volt-pedig már nem az első gépet rakom össze). Végül egy biosreset után ''hirtelen'' elkezdett 37-fokot kiírni a procira. És képzelheted, EZT TÚLÉLTE az AMD proci, pedig már mind a 4sarka odavolt... Úgyhogy ne tessék szidni az AMD procik állóképességét!!!
Ezt sztem ti rontottátok el, vagy csak bekaptatok egy rossz darabot. A szervizt meg nem kellene annyiba hagyni, ha nem mondják mi a hiba, nem kell fizetni! -
dbali
aktív tag
Pontosan az én élet tapasztalataim között szerepel még a :
(Megjegyzem ez az én élet tapasztalatom!)
NO BOVITO COMPUTERS
NO AMD-S GÉP SZERELÉS
NO LG OPTIKAI MEGHAJTÓ VÉTELE
NO A4TECH EGÉR VÉTELE
Az élt ad pofonokat de ha ügyes vagy tanulhatsz belőlük...(és kerüld a nagy pofonokat):DD :DD
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest