- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Én ezt nagyon jól tudom, csak tudod a venti szétkente az 1/8-ad borsónyit is, mert egy rátétel 5-percig tartott(mondtam, hogy nem passzolt). Minden leszedés után megpróbáltam letörölni, de azt 100%-ban nem lehet. Mindíg ujat tettem pasztából, és a proci felülete hát hogy is mondjam a 20-ik rátétel környékén már nem volt túl fényes. Hidd el, nem 1 bordát felraktam már, de másnál még sose mostam procit szappannal+vízzel. Ha a hülye alaplap nem olyan béna lett volna, akkor talán egyszerűbben megúszom. De így is sikerült, végül is túlélte, és tökéletesen megy, 37fokos a 2000+ nem húzva.
-
hezso
aktív tag
Tudom hogy mákom volt, de az egész az alaplap hibája volt.
Én azt nem nézem, hogy hány AMD hal meg már összerakva húzástól/magától.
De összerakás közben ha van lesarkazásvédő(nálam nem volt sajna) akkor elég nehéz elcseszni. Ezüstpaszta ha szét is kenődik, nem vettem észre, hogy gondot okozna, bár már hallottam róla, de én mindíg ezüstöt rakok akárki gépére, és még nem volt vele gond. Persze vannak kivételek: Az én legutóbbi esetem a + kivétel, a tietek meg az abszolút - .
Szerviz:
1. Ha 1 mód van rá akkor nem viszek gépet szervizbe, inkább kunyizok kölcsönalkatrészt.
2. Ha nincs más mód, akkor én is elvinném, de a ti esetetek is mutatja, hogy sok értelme nincs(bár ideáig még mindenkinél mindent sikerült megoldanom kopp-kopp-kopp).
Hát mindenesetre drága tanúság volt nektek... kár érte -
hezso
aktív tag
Hello sopi. Először is részvétem fejezem ki a gépedér, kár érte... :(
Másodszor is AMD gép szerelése:
Minap raktam össze eggyet minőségi QDI(:DD ha valaki még nem hallott róla ne lepődjön meg) alaplapba egy 2000+ os procit. Rá valami bazinagy hűtő. Na már ott probléma volt, hogy a proci-foglalat nem a megszokott helyen volt, a lap is alig ment bele a házba(nem telljesen szabványos csavarlyuk-távolság). A procit beleerőtettem, a hűtő rárakása külön procedúra volt(kombinátfogóval 1cm-t vissza kellett hajtani a lefogató-vasból, mert nem akadt be a pöcökbe). Ezüstpaszta volt alatta. Gép bekapcs, proci 70C-fokos volt!!! Gép ki. Innentől kb. 25ször szedtem le+tettem fel a hűtőt, kinyomtam egy egész tubus ezüstpasztát+végül már csap alatt mostam a procit, mert az egész felülete pasztás volt(rárakása a bordának szinte lehetetlen volt-pedig már nem az első gépet rakom össze). Végül egy biosreset után ''hirtelen'' elkezdett 37-fokot kiírni a procira. És képzelheted, EZT TÚLÉLTE az AMD proci, pedig már mind a 4sarka odavolt... Úgyhogy ne tessék szidni az AMD procik állóképességét!!!
Ezt sztem ti rontottátok el, vagy csak bekaptatok egy rossz darabot. A szervizt meg nem kellene annyiba hagyni, ha nem mondják mi a hiba, nem kell fizetni!
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Diablo IV
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest