- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
dbali
aktív tag
:D végre sikerült mégegyszer levettem a bordát és a hűtőt és most már minden oké 30 perc után is 45'C-os! huhhh asszem lehetne indítai eg ytopicot hogy dbali megtanul AMD-t szerelni...:DD köszi mégegyszer a tanácsokat!
[Szerkesztve] -
dbali
aktív tag
Na van új hir:)...lehűtöttem a procit és újból visszaraktam a kép megint oké a BIOS-ban figyeltem a hőfokot mint először és kikapcsoltam 45'C-nal mielőtt megint úgy járnék mint először amikr 47 'C után ujraindításkor nem volt kép... ez mitől lehet a borda tökéletesen rajta a procin szilikon olaj van nem kéne inkább paszta???:F
-
dbali
aktív tag
Gyerekek sajna megind gond van egy új alaplap és egy új proci....összeraktam minden működik minden a helyén de a BIOS elmentése után ami a proci aktiválásához kell ujraindította magát de megint nincs kép!:(( segítsetek!
-
dbali
aktív tag
válasz
<Adamsky> #63 üzenetére
A procit kipróbálták egy másik alplapban de azt már nem tudták pontosan hogy annak az alaplapnak tudnia kéne e ezt a procit kezelni...azt mondták nem működött egy másik alapllabban....
Hoember kettővel beszéltünk de az ő javaslata sem jött be amúgy vele cseréltünk cuccokat egy új alaplapra... -
dbali
aktív tag
Nem lehet nem fizetni...hiszen szórakoztak vele csak nem tudtak pár dolgot de akkor miért szerviz?-na mind1. Amúg ysztem nagy mákod volt grat :C
Sztem Az Intel prociknak ezerszer nagyobb az állóképességük és nem kéne egyből kijelenteni mert neked mákod volt hogy annyira jó az AMD proci állóképessége csak azt kéne megnézni hány db sz@r AMD van a kukákban és hány Intel.... -
dbali
aktív tag
Pontosan az én élet tapasztalataim között szerepel még a :
(Megjegyzem ez az én élet tapasztalatom!)
NO BOVITO COMPUTERS
NO AMD-S GÉP SZERELÉS
NO LG OPTIKAI MEGHAJTÓ VÉTELE
NO A4TECH EGÉR VÉTELE
Az élt ad pofonokat de ha ügyes vagy tanulhatsz belőlük...(és kerüld a nagy pofonokat):DD :DD -
dbali
aktív tag
Itt a proci képe mi lehet az a feketés ''kifolyás'' és miután újból nézegettük furcsa szagok voltak...lehet hogy lehégett?? A borda teljesen felmelegedett és talán az a percegés a proci volt?
-
dbali
aktív tag
UP
-
dbali
aktív tag
up...
-
dbali
aktív tag
UP
-
dbali
aktív tag
UP :(
-
dbali
aktív tag
Nem :(.
És sajnos ezt írják a Mercury honlapján:
What do beep codes mean?
Beeps codes are the audio beeps that the mainboard will output when your system has problems. Generally they are used to identify booting problems. Below are some basic beep codes and their possible meaning:
One long and 3 very short beeps
- Problems may be related to video part
Continuous beeps
- Problems may be related to memory part
No screen and no beep
- Problems may be related to CPU part -
dbali
aktív tag
Hi!
Egy haveromnak kellene rendbe raknom a gépét, el is kezdtem először hardverek tisztitása aztán pedig újból összeraktam és nem ad jelet a gép a monitornak. De miért? Tegnap még náluk minden oké volt. Mindent ugyanúgy raktam vissza sőt még az én monitorommal is kipróbáltam és az enyémnek sem adott jelet. Ez a video kari hibája lehet? Vagy minek a hibája? Please help! Az alaplap: KOB KT 133a FSX és egy AMD Athlon 1133mhz. A video kari GeForce 2 MX 400.
:F
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest