- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
dbali
aktív tag
Na van új hir:)...lehűtöttem a procit és újból visszaraktam a kép megint oké a BIOS-ban figyeltem a hőfokot mint először és kikapcsoltam 45'C-nal mielőtt megint úgy járnék mint először amikr 47 'C után ujraindításkor nem volt kép... ez mitől lehet a borda tökéletesen rajta a procin szilikon olaj van nem kéne inkább paszta???:F
-
<Adamsky>
nagyúr
Mivel az alaplap nem támogatja az AthlonXP-t, ezért a procit
(sima Athlon = Thunderbird) kellett volna egy új alaplapban
kipróbálniuk a szervízeseknek.
Egyébként hoember 2 még fel is ajánlotta a segítségét.
Próbáltátok vele felvenni a kapcsolatot? Talán inkább
hozzá kellett volna fordulni a szervíz helyett, ahol úgy tűnik
nem is értenek az AMD-hez.
[Szerkesztve] -
hezso
aktív tag
Tudom hogy mákom volt, de az egész az alaplap hibája volt.
Én azt nem nézem, hogy hány AMD hal meg már összerakva húzástól/magától.
De összerakás közben ha van lesarkazásvédő(nálam nem volt sajna) akkor elég nehéz elcseszni. Ezüstpaszta ha szét is kenődik, nem vettem észre, hogy gondot okozna, bár már hallottam róla, de én mindíg ezüstöt rakok akárki gépére, és még nem volt vele gond. Persze vannak kivételek: Az én legutóbbi esetem a + kivétel, a tietek meg az abszolút - .
Szerviz:
1. Ha 1 mód van rá akkor nem viszek gépet szervizbe, inkább kunyizok kölcsönalkatrészt.
2. Ha nincs más mód, akkor én is elvinném, de a ti esetetek is mutatja, hogy sok értelme nincs(bár ideáig még mindenkinél mindent sikerült megoldanom kopp-kopp-kopp).
Hát mindenesetre drága tanúság volt nektek... kár érte -
Damage
senior tag
Nem vagyok nagy hozzáértő, de elég csúnyán el van kenődve a hővezető paszta és az eredetileg fehér szín sem a fehérre emlékeztet!
Szerk: próbálj meg életet lehelni ebbe a konfigba egy másik procival, ha úgy menni fog, kizárásos alapon a proci a hibás. Esetlegesen, ha tönkre menne az a proci is, akkor az alaplappal van a gond :D
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Most lehet, hogy hülyeséget fogok mondani, de úgy emléxem nekem is volt olyan gondom, hogy se kép se hang. BIOS elérhetetlen. Az alaplap leírásában találtam valamit, hogy hogyan kell ilyenkor életet lehelni a gépbe. Vagy jumperrel, vagy a bekapcsoló? gombbal valahogyan...
Valaki megerősíthetné a gondolatmenetemet. :) -
-
<Adamsky>
nagyúr
Ellenőrizd, hogy a videókártya rendesen a helyén van-e.
Én is jártam már úgy, hogy nem kattant be rendesen, és
nem indult a gép. Vedd ki, és tedd be újra! Aztán a biztonság
kedvéért a memóriákkal is eljátszahtod ugyanezt. Ha nem segít,
akkor a saját gépedből való cuccokkal próbáld meg kizárni a hibás
alkatrészt.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest