-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
- = Zk = - #488 üzenetére
Ezt én sem tudtam... de minden nap tanul az ember
Bár steamen be volt akciózva most.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
- = Zk = - #394 üzenetére
Én elfogult vagyok, nekem minden NFS tetszik. Mindegyiket végig játszottam és mindegyik tetszett. Ebben a részben annyira jók a pályák, a környezeti viszonyok, az időjárás, bár egy igazi szakadó havazást, vagy szakadó esőt elviseltem volna még. Kicsit amiből sok volt az a lövöldözés. Túl sokat lőtték a kocsit..
De pl az nagyon ötletes volt amikor jött a lavina a téli pályán!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
zsolthee #373 üzenetére
Ez nagyon király
Köszi, Benzinkúton még nem álltam meg. De legközelebb megállok.
Most a 85.helyen vagyok épp. Este még nyomom kicsit...Lord Vader: köszi neked is!
Tudtok olyan helyet, vagy egyáltalán létezik olyan hely ahol az eddigi összes NFS-t meglehet kapni? Díszdobozba úgy megvenném őket
-
Csabee.
nagyúr
Pc-n játszanék az NFS-el, de egyszerűen a hangerőt nem tudom levenni. Miért nem lehet manapság az új játékoknál a hangerőt leszabályozni? (F1 be sem ment) és itt sem tudom a menüből levenni a hangerőt.. így skypon meg nem értem a haverom mit beszél.... Valami megoldást tudtok ajánlani? ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest