- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Ezzel én is így vagyok, kivétel a Shift-ek, de azokat nem is próbáltam mert nem ment az 1. rész, valamiért kidobott az első versenynél. De szimulátorokkal nem is játszom, annyira nem tudok vezetni. Ellenben a World-be nem akarok belemenni úgy döntöttem. Kipróbáltam, addiktív lehetne meg minden, de nem akarom
-
proci985
MODERÁTOR
díszdoboz pl MW+U1-2ből van, az itt is van mögöttem a polcon. carbon fillérekért megy, viszont korábbiak neccesek. nfs:high stakes (aka nfs4) pl win7 64 alatt kb esélytelen, pedig két órát bűvészkedtem anno vele. nfs1, nfs3 ok, porschevel szívni kell, de meg lehet oldani, hp2őt és nfs2t nem próbáltam (állítólag ok), postUndergroundok mennek. a Motor City Onlinenak meg vége ugye.
-
SQX_Barto
addikt
Használható online (más kérdés vannak-e még szerverek meg rajta emberek), hanem 2008 előtti játékok elvileg nem regisztrálhatók be az Originbe. Na meg ezeket valószínűleg már használtan találod meg, ami talán EA store-ba be volt regisztrálva.
De csak, hogy meglegyen meg néha elővedd játszani arra bőven elegek -
zsolthee
senior tag
Igen, ott vége a történetnek.
Normál nehézségi szinten vittem végig, de erősen gondolkozom az újrajátszáson.
Benzinkútnál tudsz váltani autókat.(Egy csengő hang jelzi ha közelében vagy, illetve akkor bal oldalon is mutatja, hogy mikor érsz oda.) Mindegyik verdához van 3 stylepack is. Ez a max optikai tuning meg a választható szín. -
proci985
MODERÁTOR
elvileg a windowsban a hangerőszabályozón programonként lehet a hangerőt állítani. húzd a master hangerő alá (master fölé nem megy), úgy már működnie kell.
Spam123: add meg a tényleges géped az adatlapodon, és nem lesz ilyen problémád. az iskolai gépteremben akarsz játszani, ehhez képest az adatlapodon egy kb 2 milliós rendszer van. majd linkelsz egy félkész német HPC projektet, hogy volt már jobb is, csak SB-Ere gyűjtesz. aha, persze. ph!n vannak ilyen erős gépek egyébként, de azokat a fórumról szokás ismerni: minél extrémebb egy gép, annál több szokott lenni vele a probléma. főleg ha multigpu+multimonitor kombóról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- EAFC 25
- OLED monitor topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest