Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Most valaki kis multi party?

-
válasz
oliver7777
üzenetére
30FPS korlát miatt érzed lassúnak.
-
oliver7777
tag
Virágboltos verzióban próbáltam ki a játékot (mert nfs-nél merészség megvenni, kicsi rá az esély, hogy jóra sikerül, tesztelni kell előtte)
Nálam elég lassú a játék, mindent levettem low-ra és ami a játékban 1 perc az valójában kb. 1perc 10 másodperc, tehát lassú, szaggatni nem szaggat.
A kérdés, hogy ez a virágboltos kiadás miatt van vagy a nem mai konfigom miatt.
Gigabyte GA-EP35-DS3, HD4850, Intel Core2Duo e7300 (2,66Ghz), 4giga RAMKöszi!
-
norbi0604
aktív tag
elviekbe és gyakorlatba is már kintvan a pc-s patch, én nemtudom felrakni mert viráboltból van a játék, de lehet tölteni, 30fps limit is törölve lett kikapcsolt vsync esetén.

-
albert8
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
NEm tudom a neved se

egyébként igen
-
albert8
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az már megvan és, ha kitolom igy akkor kapok kocsit

-
albert8
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Attól még ugyan olyan szar
megpróbáltam extremen és nem birtam megcsinálni az első szakaszt sem 
-
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen, + 9 autó ingyen.

Puppet Chevy El Camino SS, Fatlace Nissan Skyline 2000GT-R, Venom Nissan 370Z, Scoundrel Subaru Impreza WRX Sti, Victory BMW M3 Sport Evolution, Nicolas Mazda RX-7, Mega Nissan GT-R (R35), Falken Porsche 911 GT3 és Conroy Ford GT
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen, ma reggel néztem, nekem is frissült.
[b ](#779) BRIKLY: Azt még nem tették meg, de megmondom őszintén, jobb is, különben kifogynék a VRAM-ból. (GTX 570)
-
BRIKLY
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A 30 fps korlátot kiszedték?

-
- = Zk = -
félisten
nekem ma frissített a RUN. nálatok?

-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor azért nem látlak sose bent, hiába vettelek fel az Originen?
Feszt csak a BF3.... 
-
- = Zk = -
félisten
akkor Urak, várunk nyugodalmasan..

én főleg, mivel gariba van a gamepadom...
-
Alister71
nagyúr
itt azt írják egyenlőre csak konzolon van javítás, pc-n még nincs.

-
albert8
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kipróbáltam, nem szedi
se ha kilépek, se amikor szinkronizál
és + ilyen opció sincs szerintem
Lord: nálam sem

-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez a bajom, hogy nekem se, ráadásul a játékban sem lehet látni sehol verziószámot. Az exe 1.0.0.0-ás, patch-nek semmi nyoma.
Kicsit bosszant a dolog, mert van azért grafikai bug is a textúrákban. -
Alister71
nagyúr
Elvileg kijött az 1.3-as patch. Ez igaz vagy csak kamu? Ha kijött az Origin telepíti-e magától, mint a GFWL, vagy keresgetni kell? klikk
-
norbi0604
aktív tag
Aki nem tudná konfigurálni a billyentyűzetet megfelelően a játék "Control" beállításainál, az azért van mert ki kell kapcsolni a Numpadot (Num Lock), hogy normálisan be lehessen állítani a vezérlést. Gondolotam megosztom hátha másnak is volt ilyen problem.
Elvoltam vele egy ideig mire rájöttem.
-
DerStauner
senior tag
helló!
tegnap feltettem ezt a játékot.
gondoltam, feltolok ultra-ra mindent (v-sync on), viszont már az első pályán helyenként 17 fps-re ment le a játék.
visszavettem egy-két dolgot, akkor is. Most jelenleg mediumon van minden, v-sync off, de a 25-30 fps tartományból nem mozdul el a játék. Miért?? hd4850 512mb-s kártyám van.
EDIT: most olvasom, hogy le van korlátozva 30-ra. akkor tárgytalan.
-
törölt tag
az NFS-nek és a BF3-nak van valami köze egymáshoz?
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
Lassan ráférne a gépre egy újratelepítés, de az Nsf mentéseket, nem szeretném elveszteni.
Melyik mappába menti a mentéseket?Előre is köszönöm!

Üdv.
Daniui.: GTX 460-nal 1920*1080-ban Ultrán minden, stabil 60fps..

-
MarcZ
senior tag
Hát, azt meghiszem, hogy megette neked, nekem is közel volt az 512-höz. Itt volna a teszt akkor.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy van-e itt olyan aki 512MB-os NVIDIA kártyával tolja a run-t?
Mert van most nálam egy GTS450 és ha az árnyékot közepestől fentebb állítom akkor mindenféle textúrahibák jelennek meg. Az összes többi beállítás lehet high vagy akár ultra is ,az árnyék high-ra vagy ultrára állítása után vagy már rögtön vagy pár perc után, pályától függően csinálja. -
Antigabo
tag
Én Babettával mentem végig de speckó tunningossal és az a rész tetszett amikor ott a farmok szélén ahol a júing famili kezdte ott volt jó kirajzolása a fűnek és ahh... rajta ült egy katicabogár és integetett
éééés:
lehetett látni mind a 6 pettyet a hátááán yeeeóóó bakkerr !
vattaflessss.....de jött a buta rendőr és letaposta ááááhhh na ez adott okot arra hogy arcon rúgjam de jó volt

-
-
MarcZ
senior tag
Én a Fairlady 240Z-vel vittem ki az egészet. Hihetetlenül jó egy autó.
-
adam432
tag
Én extremeben is végigvittem, kivéve azt a pályát, amikor Chicagoban menekülsz a rendőrautóval, engem ott mindig kilőtt a helikopter.
Gép úgy ajánlja, h autopályára muscle, technikás pályára exotic, városira sport kategória. Ebben sok igazság van. A karrier sztem nagyrészt technikás, szóval én a játék első részét végig Porsche 911 GT2-vel csináltam végig, (normálon még BMW M3) az Audis pályát RS4-el, a végét pedig Pagani Huayrával, ez utóbbit nagyon szerettem irányítani. -
albert8
veterán
NA végre végigvittem a hétvégén én is
Az elgondolés nagyon jó kis storyt belevittek, de a kivitelezés rossz....
Nem is mondanám mennyire....
Elég bugos, néha csak úgy kisodródtam, húzott az egyik oldalra és csak úgy hátba lökött néha valami, pedig nem volt ott semmi..........
Grafika nagyon szép lett még igy is szerintem, de jobb is lehet ezzel a motorral
Pl az utolsó rész a városban nagyon nehéz, nagyon sokszor kezdtem újra
most elkezdtem extremen, de szerintem lehetetlen végigvinni
multizni nem is fogok vele szerintemTi milyen sorrendben? és milyen kocsikat cseréltetek?
-
Feltettem ezt a förmedvényt és 1óra múlva úgy letöröltem, mint a büdös sz@art.
Ha egy kis autós játék élményre vágyom inkább előveszem a grid-et vagy a dirt 2-3 -at 
Mekkora játék volt pedig az NFS 1 anno. Minden autó típusnak megvoltak az életbeli sajátosságai ez meg mint egy csónak szimulátor
-
MarcZ
senior tag
PC-seket nem?
Mintha úgy olvastam volna a katalógusban, hogy mindenfélét beszámítanak.Szerk.: Ó, istenem, most olvasom, minden platformról beszámítanak kivéve PC. -_- DiRT2-t azért vittem volna, mert itt vettem, de átvertek, a CD kulcs regelt volt, pedig az volt írva, hogy nem regelt.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én se sűrűn The Run-ozok mostanság. Majd holnap beviszem 576-ba, hogy számítság be GRID-et, DiRT2-t, meg NFS: Underground-ot. Remélem egy kis pénz kijön belőle, abból meg még nem tudom melyik game-t veszem meg majd.
-
- = Zk = -
félisten
nekem mind bejön

megvettem a multi részét is, erre csak BF3-azok.. pff

-
Anulu79
addikt
Nekem kifejezetten bejön ez a játékmenet. Nincs benne az az unalmas verseny keresgélés már ami a korábbi játékokban volt. Jók a zenék is benne.
-
C64
őstag
hali, másnál és fellép az a probléma, hogy a billentyűzetbeállítások kilépés után többnyire elvesznek? Lehet valamit tenni ellene?
-
Antigabo
tag
Driver LVL ?

huhh azt észre se vetem !
azt tudom hogy amikor kijátszottam -fájt, és letöröltem 1 perc alatt a gamet...
de szerintem az jó
gyűjteni kell és akkor az jó
és nagyon - még agresszívabban tudod nyomni a babettamotoros mosógépet mert az jó
vagyis coool de ez már USA - jee
tudni kell ó ye usa ye -
Anulu79
addikt
a Driver LVL mire jó, hogy növekszik? Változást nem vettem észre, hogy könnyebb lenne tőle a kocsikat irányítani.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy Genius trio racer, és gondoltam végigszelem újra Amerikát.
De a RUN nem akar vele működni. Egyszerűen nincs "A" gomb, amit megkéne nyomnom, hogy egyáltalán elinduljon. Erre van valami megoldás? Mármint nyilván bill.el elindul, de játék közben az átvezető részek nem akarnak működni rendesen. (Ugye, ahol meg kéne nyomni/nyomogatni az A,B, X, Y gombokat.) -
- = Zk = -
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na akkor nagyon durva motion blurban lesz részed
áá, fityfenét... feelinges, de sajna a motion blur elmarad
-
beluschi
tag
válasz
Antigabo
üzenetére
Mérgemben kipörgettem /persze easy-n, hogy haladjunk/, 2:13:55. Ez a story rész nagyon rövid, bármelyik korábbi NFS-ben hosszabb volt. A Porsche GT3 RS 4.0-al nem volt rossz menni, legalábbis úgy értem, hogy nem volt az a frusztráló "megyek a szappantartóval" érzésem, mint a többinél.
-
Antigabo
tag
válasz
beluschi
üzenetére
:...Ha egy régi NFS rajongó élvezte a játékot, akkor írja már le, hogy mit kell csinálni, mert én elvesztettem a fonalat...
Ha a kérdésed arra vonatkozik hogy mit kell csinálni ahhoz hogy élvezd a játékot a válszom:
butujjál le de nagyon !
nekem is sikerült tegnap jó sok Finlandia vodka után oda ültem folytatni a játékot és egy darabig csináltam tovább amit KELLETT !! De játékra vagy élményre ne számíts - talán kipróbálom majd fűvel is ha visszamegyek hollandiába...attól majd azt hallucinálom hogy ez tuti !
-
beluschi
tag
válasz
üzenetére
Nincs gamepad, most numpadra feltettem az irányítást, de szokni kell. A fel-le nyílbillentyűt együtt nem lehet bekonfigurálni, legalábbis nekem nem ment. Most józanul haladok a játékkal, de csak muszájból akarom végigtolni. Amúgy ital egyébként nem lehetett gond, mert utána NFS Worldben sz@arrá nyertem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...
megpróbáltam extremen és nem birtam megcsinálni az első szakaszt sem
... ingyen dlc? nah, ezt tudják meg a COD-osok
Azok a Signature Edition DLC kocsiai, ami csak Xboxra, meg PS3-ra jelent meg, de ezek szerint a PC-sek ingyen megkapták.
... igen. 

Egyébként engem is érdekel, ki milyen gépjárművet favorizál. 1-es Golf valaki?
Ha egy kis autós játék élményre vágyom inkább előveszem a grid-et vagy a dirt 2-3 -at