- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Igen, nekem elsőre 2óra 22 perc volt, de elég sokat szarakodtam vele, de van itt olyan, aki 1óra 58perc alatt végigvitte.
Persze a challenge mód sok plusz órát hozzá tud tenni, ha eléggé fanatikusan hajszolod az időt.(#419) EczkE: nem, a 2 óra a tiszta játékidő, amit tolsz az utakon. Ugyanakkor azt sokan elfelejtik, hogy az a két óra olyan két óra, hogy két pálya nem ismétlődik sosem. Vagyis kurva változatos a környezet.
-
ForRedGlory
félisten
Hol lehet beallitani hogy ne halljam azokat az idiota embereket multi alatt? Agyamra megy ez az allando rohoges, fingas... raadasul verseny alatt sem kussolnak... ja nemetek amugy. Ugy elkuldtem volna a jo edes... ha lenne mikrofonom...
A menuben nem lattam ilyen beallitasi opciot...vagy csak vak vagyok. -
ForRedGlory
félisten
válasz
- = Zk = - #348 üzenetére
Passzolom... Jobb a békesség alapon inkább a hivatalos út. De tűkön ülök... Előbb néztem meg ráhangolódásképpen ezt
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #344 üzenetére
Talán ez az első játék, amely virágdíszes verziójának kipróbálását követő 10 percen belül meg is lett az eredménye:
Mondjuk 3700 Ft volt, 10k-t tuti ki nem adnék érte, de ez is olyan játék, ami a multi miatt készült.
-
ForRedGlory
félisten
Nagyon bejövős a játék (nekem). Ez nem egy szimulátor, de nem is baj. Agytalan szórakozás a tetőfokon, és ez annak tökéletes. A 30 FPS bosszantó, mert nem tudtam hogy limites, és csak pislogtam, hogy a gépemen akad(hat) bármi is jelenkorunk játékai által. Mindegy, nem zavaró 3 méterről 107cm-es FullHD Tv-n. Bár néha észrevenni, de nyugtat hogy nem a gép hibája
Persze xbox360 kontrollerem van, így pedig egy élmény a vezetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest