- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adam432
tag
Én extremeben is végigvittem, kivéve azt a pályát, amikor Chicagoban menekülsz a rendőrautóval, engem ott mindig kilőtt a helikopter.
Gép úgy ajánlja, h autopályára muscle, technikás pályára exotic, városira sport kategória. Ebben sok igazság van. A karrier sztem nagyrészt technikás, szóval én a játék első részét végig Porsche 911 GT2-vel csináltam végig, (normálon még BMW M3) az Audis pályát RS4-el, a végét pedig Pagani Huayrával, ez utóbbit nagyon szerettem irányítani. -
adam432
tag
ááá, extreme módban a helikopteres menekülős Chicagos pályánál elakadtam, hogy lehet kikerülni azt a mocsok reflektort?
-
adam432
tag
A havas pálya a legjobb sztem, főleg az utolsó része, hatalmas élmény
Amúgy próbáltátok már legnehezebben fokozaton a gamet? Baromi nehéz, el is akadtam Stage 2-n vmelyik részén.......
-
adam432
tag
válasz
- = Zk = - #620 üzenetére
Minden ultrán van full HD-ben.. MSI 5770 HAWK-om van.
-
adam432
tag
Hali. Nekem 5770-el, 1920x1080-ban max grafikán tökéletesen megy. Jó játék, bár 1-2 kifogásolható dolog azért van benne... leginkább a forgalomtól kapok agyf*szt, mindig akkor terem ott a semmiből egy jármű, amikor nem kéne ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest