-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antigabo
tag
válasz
beluschi #699 üzenetére
:...Ha egy régi NFS rajongó élvezte a játékot, akkor írja már le, hogy mit kell csinálni, mert én elvesztettem a fonalat...
Ha a kérdésed arra vonatkozik hogy mit kell csinálni ahhoz hogy élvezd a játékot a válszom:
butujjál le de nagyon !
nekem is sikerült tegnap jó sok Finlandia vodka után oda ültem folytatni a játékot és egy darabig csináltam tovább amit KELLETT !! De játékra vagy élményre ne számíts - talán kipróbálom majd fűvel is ha visszamegyek hollandiába...attól majd azt hallucinálom hogy ez tuti !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Haditechnika, harcászat
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest