Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Free04
tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Spa Focus ST [3:01:130]

-
Zozzy
aktív tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Nem szim, való igaz, de hidd el, aki ehhez vesz egy normálisabb kormányt, az fog szimezni is vele később...
Úgyhogy aki most készül venni, annak ha lehet egy tanácsom, akkor az az lenne, hogy mindenképp jusson eszébe: onnan kezdve az összes autós játékot ki fogja próbálni, ami csak létezik. Mármint, ha magamból indulok ki... 
-
válasz
sagesz93
üzenetére
Most a Megane RS-t próbáltam ki, 3:08:040-t mentem. Én általában nem szívlelem a francia autókat, ez viszont nagyon bejön

(#2161) dudika10: a nehézség rutinosra van állítva, vagyis abs, stabilitás kontroll bekapcsolva, kipörgésgátló alacsony, kormány-és fékrásegítés kikapcsolva.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
Nem rossz, ellopták a hangot...

Nekem meg van egy 6:36-os időm a Nordseiszén
-
pincehely
addikt
válasz
sagesz93
üzenetére
Ajánlat?
Logitech, vagy SaitechPro, és kontra:
A logitech nem teljesen feedbackes, hanem rugó rántja vissza a kormányt, míg a Saitech szerintem fogaskeres lehet, amennyire abgolul ki tudtam venni.
A logitech tapadókorongós, a Saitech ellenben csvarosan lefogatható, ami szintén az ő javára szól.
Viszont a Logitechnek jobban bízom a terméktámogatásában. -
- = Zk = -
félisten
-
-
Tom5
addikt
válasz
sagesz93
üzenetére
Mindent megcsináltam. Nálam tojik az alkotmányra...Érdekes módon mikor feltettem ment, kb 3 napig játszottam is vele és most kezdte el a hisztit. De most már ha megfeszülök sem tudok mit csinálni vele. Újratelepítettem, legújabb videókártya driver van fent. DirectX legfrissebb, physX X is, kompatibilitási módok kipróbálva. Ennyi.
-
luw2win
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
szintúgy
, az elején szépen végigtesztelgettem, azt se akartam h a gép vezessen helyettem de azt se h minden kanyarba kicsússzak, így maradt ez a beállítás
fpeter07: ja, én is mondom írok már a topicba és majd frissitem 10p mulva hátha valami változás, és már a hsz-emet se találtam meg egykönnyen mert annyian irtak
-
válasz
sagesz93
üzenetére
hehe, én meg feltettem az I-re a pontot.. Fogtam és a levesbe tettem az egész mentést, elindítottam, NEM változtattam SEMMI beállításon, és így végigtudtam menni a teszten, mindenféle fagyás nélkül. Na és akkor ennyit arról, hogy a gépem kevés neki, mert alapon 1920x1080 medium beállítást kapok, és így olyan ~5-10fps-el voltam kénytelen végigmászni a pályán.
Nagyon okos, hogy ha elállítom a grafikát, akkor meg kifagy

Ha ezt valaki érdemben megmagyarázza nekem, kap tőlem egy virtuális sört

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak ne 0áról menjek! Közben találtam egy mentést is net-en 

(persze haverral is egyeztess)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én 100 pontot nem tudok összecsikarni.Nagyon tré billentyűzettel nyomni.