- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
BloodyEddie #3785 üzenetére
Naja. Meg miazhogymá' nem lehet levágni a kanyart sem, csak 3x? Aki csak szórakozni akar ezzel, az mennyen Gridelni?!
-
Vasinger!
nagyúr
Valamiféle módon ki lehet kapcsolni a szabályokat? Pl. azt, hogyha hátrafele megyek, ne kezdjen el visszaszámolni.
Felőlem akármi jöhet, akár cheat is, csak ki tudjam kapcsolni.
Nordschleife-en nem kéne az egész pályát végignyargalni, hogy kihúzassam a 380-at. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
blazsey2 #3374 üzenetére
Én ott kitoltam a 370-et, Koenigsegg CCX-szel.
Jut eszembe! Bármilyen módod, ki lehet kapcsolni azt, hogy visszaszámoljon, ha hátra fele megyek? Vagy, ha egy pályát, hátulról akarok kezdeni, akkor ne zárjon ki. Nordschleife-ben, akarnék menni a hosszú egyenesen, de mire elérek oda....
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Kéne egy kis help. Akadozik, vissza- vissza ugrál a kép, miközben játszok, pedig 45+ FPS-m van. Ez mitől lehet? A játék grafikai beállításaiban kell matatni? Esetleg van patch?
textúra szűréshez mit válasszak és a V-sync on vagy off legyen?A válaszokat előre is hálás köszönöm, fontos lenne, mert így nem lehet játszani.
Egyébként elég realisztikus -
Vasinger!
nagyúr
Valaki tudna mondani egy olyan pályát, ahol rendesen ki lehet húzatni, mondjuk egy tuningol lambót? Kb 300-350 Km/h-val akarnék menni, de eddig a 250 volt a max kb, mert jött a kanyar.
Egyébként akinek nem menne a drift, annak ajánlom figyelmébe a Dodge Viper-t tuningolva.
1000 newton/meter csodákra képes. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
gamerkiller #1801 üzenetére
Hát mondjuk azért mert csak billentyűzet és egér áll rendelkezésre a vezérléshez.
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de nekem a motorhangok nem nagyon jönnek be. Olyan egysíkú az összes. Mindegyik olyan monoton.
Nem tudom, hogy ki emlékszik a NFS: Most Wanted-re, de ott a kocsik hangját egyenként felvették mikrofonnal a élőben. (És persze nem csak egy helyen voltak elhelyezve mikik, hanem motortérben, kasznin stb.)
Jelenleg egy THX minősítésű Logi. Z-2300-zal tolom egy Asus Xonar D1-gyel megtámogatva, nem hinném, hogy ez kevés lenne ehhez a játékhoz.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy szaggat, illetve vissza-vissza ugrál a kép verseny közben? Kikapcsoltam a Vertikális szinkront is és az anizotróp szűrész is csak trilenáris. Az FPS 35 felett van mindig, a miatt nem kéne, hogy akadjon.
Mi lehet a gond? CPU: C2D @ 4.0 GHz, VGA: 4850 @ 700/1100.Pls help!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
romero28 #152 üzenetére
Én azt értem, de egy ilyen játékot, érdemes fullon játszani, a szép környezet érdekében. És a monitorom natívja 1680x1050, szóval ez is zabálni fogja a VGA-t.
DX 10 lesz benne?De majd úgy is meglátjuk, milyen gép kell majd hozzá. Ezt találtam egyébként. Ha valóban, ez lesz neki, akkor nem kell félni, kérdés a látvány is jó lesz. Vagy legalább 2009 szintű...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
BalaNce87 #149 üzenetére
Én csak az alapján mondom, amit a fórumon látok. Nézegesd a tagok adatlapját, milyen gépük van. Nekem a 2 mag CS:S-re elég, de pl. GTA 4-et, már sajna töröltem, mert eléggé szaggatott. Ez pedig, mint új játék, szvsz több magra fog ráfeküdni.
De kérdeztem már, mi a gépigénye?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
BalaNce87 #147 üzenetére
Azért a mai gépem egyáltalán nem jó gép. Persze, nekem a mostani igényeimet kielégíti, de nem is Crysisolok. (csak anno egyszer kitoltam, de akkor se High beáll.-on) 2 mag már sehova sem elég és egy 4850-es kari sem a világvége. Szerintem ez a játék sokkal többet fog igényelni.
-
Vasinger!
nagyúr
Nézegettem gamepodon a videókat és régen estem ennyire szerelembe az NFS-be. Hála Istennek behozták a belső nézetet is.
Egytől félek, sőt már tudok, hogy nem fog elmenni a gépemen a videókat látva, vagy legalábbis nehezen...Mekkora lesz a gépigénye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest