- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Vasinger! #1822 üzenetére
R1-R2 nyomás érzékeny.. Amennyire nyomod, annyira adja a gázt.. Lehet olyan precizen közlekedni vele mint egy kormánnyal... Simán..
Keldor: De épp azért amiért csúszik, szerintem lehetne vele billen tolni.. Collyn Mcrae még jobban csúszkált és elvoltam vele..
Sagesz: és az amúgy mire is jó?
-
-
Ádyka
őstag
válasz
Vasinger! #1379 üzenetére
Van valami megoldás rá, hogy ne 50 mp felett legyen egy pálya betöltése?
Nem is a hdd kerreg annyit, hanem sokat gondolkodik közben.Amúgy szerintem rendőr nélkül egy NFS mit sem ér. Már az első rész is országúton zajlott, városi autók között, nem pedig fix körpályán.
Nem lehet összehasonlítani egy fix körpályás GRIDET egy mostani NFST, pl a Moost Wanted-del vagy az Underground részekkel. Utóbbiaknál mekkora bejárható város volt már? Fent voltam a hegyen, jöttem le a szerpentinen, alattam pedig a város. Csodás volt. Ekkora teret nyilván nem lehet olyan grafikával megcsinálni mint egy GRID-es stílusú játékot. Most Wanted volt eddig a legjobb
szvsz.
Szerk: nem neked írtam Vasinger!, csak béna vagyok
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #150 üzenetére
Én találtam valamit róla ott 2Gb-ot ajánlottak, SM3-as 512mb-os kártyát és két magos processzort. Bár én megmondom neked őszintén nemhiszek a gépigényeknek, bár a ramok meg a 2 mag stimmel de a videókártya általába kamu szokott lenni, itt konkrétan nem is ír videókártya típust. A GTA4-ről tudni lehet hogy szar lett a port és ennek is köszönhető hogy gyengén szerepel a gépeken, xboxon jól megy pedig gyengébb a gépednél. Egyébként lehet használni fogja a 4 magot de a 2 mag is elég lesz neki, egy két kivétel tényleg (de az tényleg kevés) van de az a port meg a szar optimalizáció miatt van és nem azért mert gyenge a géped.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #148 üzenetére
Hát pedig a játékok többsége elfut a gépeden, de még az enyémen is és nem szarul, a 2 mag meg nekem eddig elég volt neked mire nem elég? Mintha direkt írnád ezeket hogy elhitesd magaddal gyenge géped van, ez egyszerű bemagyarázás, persze ahogy érzed de én nem aggódom amiatt hogy nagyon szarul futna.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #145 üzenetére
Ezt úgy írod mintha szar géped lenne...A crysis elfutott szépen onnantól nincs probléma mert annál csak gyengébb gépzabálók vannak, + már vagy 2 éve nem nőttek a játékok igényei, szóval nem kell itt aggódni. Valakinek ennél sokkal rosszab gépe van és mégse "sír". Ha pedig valami folytán szarul menne akkor nem játszok vele, ennyi, de ez biztos nem fog előfordulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen autót vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-roller topik
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest