- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dj Sügi #1134 üzenetére
hát azt az előző hsz.edből is letudtam szürni valahogy
Nekem végülis teljesen mindegy mert általában hamar megunom a játékzenéket (pl az kocsis gamekban) és akkor már ugymegyek hogy csak a motorhangot hallom...jobban is tudok koncentrálni meg amugyis állat hangja van a szanaszéttunningolt gépeknek
-
ChromeX
addikt
válasz
Dj Sügi #1079 üzenetére
igen ment hát nekem nagyon bejön ez az új tuning része adolognak legalábbs amennyi eddig látszott belőle, kikockáztam magamnak hogy mindent el tudjak olvasni meg elemezni ha jól láttam a szélcsatornát autosclupt közben bekapcsolhatjuk és ellenőrizhetjük hogy milyen lett az új alkatrész meg ami tetszik hogy végre vannak rendes adatai az autóknak nem csak vonalak jelzik a top speedet az accelerationt és a handlinget,
-
horvathkrisz
addikt
-
Kasza08
őstag
Akkor legyen 8 years- edition, ahol tank mozgású a kocsi, nem törik és legyen benne cheat lehetőség, amit a beállításoknál lehet bekapcsolni
Há bazzeg, 8 éves gyerek játszon máriót, nekünk meg csak törjön az a kocsi.
Vagy játszon carbonnal, de ne egyesek játék élvezetének a rovására menjen!
Bár ha télleg lehet kapcsolgatni arcade v. sim között, akkor simbe hajjon meg az autó!
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Félreértesz.
Nem azért linkelem a dolgokat, hogy csak és kizárólag arról lehessen beszélni, nem baj, hogy másról is van szó (miért is mondanám én egyedül meg, hogy miről legyen szó), ahogy MW topicban is szó esett a gépfejlesztésről például.
Csak attól még semmi nem fog változni, hogy 4-5 ember beírogatja néha, hogy szerintem DX10-es lesz, mások szerint meg nem. Majd megmondják. Csak ennyi a bajom az egésszel. -
Skipp
senior tag
Ehh... pont az a lényeg, hogy nem igazán valószínű, hogy kiadják mert:
1. egy nyüves videó van, semmi más
2. beszélgetés készítőkkel nem volt, pedig mindig elmondják, hogy ez a rész milyen jó is lesz
3: demo sincs
4. ha másból nem, a carbonból tanulhattak, hogy egy év alatt se tudtak semmi újat csinálni, akkor 8 hónap alatt pláne nem.
Most láttam, hogy van egy bazinagy visszaszámláló az needforspeed.com-on. Jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest