- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Na akkor én is csatlakoznék a noob-okhoz, akik nem tudják 2 kerékre állítani az ótót
ami meg volt: hátul minden merev, elől lágy. hasmagasság magas.
első kerék vékony nagy, hátsó vastag kicsi. Szélesség 4-es, spoiler NQ, semmi fölösleges lókuki ami nehezítené.
micsinájjak még? a guminyomáson kell állítani? -
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
Na elakadtam. De nem versenynél, hanem márcsak egy rendezvény lenne hátra, ahova nem enged be, mert nincs Drift autóm. Na, mondom, akkor átrakok egy autót, amit nem tuningoltam, akármibe átrakhatom de driftbe nem!
Ilyenkor mi van? -
Kasza08
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #4965 üzenetére
nebassz...hallod szinte ugyanilyen gépem lesz, és ekkora felbontás 16xAF
szép jövőnek nézek elébenah, amikor kezdene elviselhetővé válni a game, akkor lesz unalmas
én csak sajnálni tudom aki ezt megvette eredetiben. ezt leszámítva végig fogom tolni. -
Kasza08
őstag
hát az eszem f.szom megáll
mi a p.csáér mentem el 600x ha mindig újra kell kezdenem?? Áhhhh -
Kasza08
őstag
Na most mérgemben úgydöntöttem adok neki még egy esélyt
Közben megjött a 2x1GB-ramom, most némi teljesítmény javulást várok. -
Kasza08
őstag
csomóan írjátok, hogy a 13-14 éves korosztály lett ezzel a gémmel megcélozva, és ők szavazzák be év játékának, holott nem!
Én is 14 vagyok, de ismerem a korosztályom, és én mondom, attól hogy nfs nem fog feltétlenül tetszeni.
Ez ilyen általános kissebb kor lenézés (ezt csak így tudom megfogalmazni), hogy nem is hinnétek, hogy mennyi ésszel rendelkezik manapság egy ilyen korú...
Pl. ugye én most 8. vagyok, és nem is gondoltam volna, hogy 1.-s kisgyerek már tudja hogy nem a gólyahozza a kisbabát, és milyen szókincse van, ha nem adják oda neki a labdát(csúnya...)
-
Kasza08
őstag
Engem egyáltalán nem nyűgözött le, sőt sztem az irányítást leszámítva a carbon is sokkal jobb volt.
Aza helyes ív segédlet egy az egybe Forza 2. Azonkívül semmi hangulata nincs az egésznek. Most wantedtől lefele csak rosszabbul a nfs.
de a legtrágyább, hogy nincs szabad kószálás. Ez vmi borzasztó!
És az, hogy egy autó csak egy versenytípushoz használható egyenes csőd.
Ejen elszart gémet még nem láttam.
Megyek Test Drive-ozni, meg CoD4-ezni -
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
Biztos unalmas már a kérdés, de október van és most már illene egy demót kiadni.
Van már róla vmi hír? -
Kasza08
őstag
Na itt az utóbbi pár vidi+kép alapján elmondhatom, ha nem is DX10 lesz, egészen mést mint az elődjei. A carbon előzetesekben sztem teljesen egyértelmű volt, hogy Most Wanted 2. Csak mint általában minden game 2. része jobb grafikával bír.
Nem, ez teljesen más...
Itt mutatkozik meg a 2 éves fejlődés és, hogy mit tud az EA. A multit meg leszarom, erre való a LanParty, ott legalább nem csítelnek. -
Kasza08
őstag
válasz
horvathkrisz #791 üzenetére
-
Kasza08
őstag
válasz
horvathkrisz #576 üzenetére
programozó arcok dugják fel a popójukon a CRT monitorjukat
-
Kasza08
őstag
Hagyjátok már ezt a hangulat dolgot
inkább csináljanak vmi újat, aminek meg lesz a saját hangulata. -
Kasza08
őstag
remélem nem fog így repülni az ótó
[link] -
Kasza08
őstag
válasz
horvathkrisz #475 üzenetére
asszem Skipp linkelte...
-
Kasza08
őstag
válasz
horvathkrisz #473 üzenetére
vót' mán
-
-
Kasza08
őstag
elírtam, 3-at akartam.
Hát ez nekem egy kicsit sántít, hogy itt agyon verné a 8600-ot. Meg mondjuk arra kicsáncsi lettem volna, hogy mekkora RAM van rajta...
No meg a hd 2900 XT alig előzte le a 8800GTS-t. XT-n felül meg csak XTX van, ami valszeg verni fogja 8800GTX-et de, ott lesznek még a 89**-ek. -
-
Kasza08
őstag
Drift vid: [link]
-
Kasza08
őstag
Akkor legyen 8 years- edition, ahol tank mozgású a kocsi, nem törik és legyen benne cheat lehetőség, amit a beállításoknál lehet bekapcsolni
Há bazzeg, 8 éves gyerek játszon máriót, nekünk meg csak törjön az a kocsi.
Vagy játszon carbonnal, de ne egyesek játék élvezetének a rovására menjen!
Bár ha télleg lehet kapcsolgatni arcade v. sim között, akkor simbe hajjon meg az autó!
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
''szerk.: meg úgyis agyba-főbe azt hangsúlyozták, hogy aztán most a törés így, meg úgy befolyásolja a menettulajdonságokat, nálam simán beleférne a megáll dolog.''
Hát jah. Ez így most elég gatya, hogy szét vered a kocsid, és úgyanúgy megy tovább...Pedig nem kicsit volt láma a sofőr, aki vezette.
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
válasz
hülyegyerek #382 üzenetére
7900gs-em van és cod2 nem volt élvezhető...
-
Kasza08
őstag
válasz
hülyegyerek #380 üzenetére
azért 10 fps nem mind1 hol van. mert ha 70 vagy 80 fps, azt mondom mind1.
De az, hogy 30 vagy 20 az nem az. 30 még a magamódján elviselhető, 20 fps már eléggé zavaró szvsz.
SP1 után remélem télleg jobb lesz, mert sokkal jobban bejön nekem a vista. xp-ből már néha nagyon elegem van. -
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
Csak nekem tűnik úgy , vagy télleg elég kevés embert foglalkoztat a PS híre. ilyenkor mindenki meg volt őrülve a Carbon topicban
Én nagyon szeretném, ha már lenne olyan igazán luxus autó ami a hétköznapokban is ismertebb. Pl.: Ferrari mikor lesz már???Pagani is belekerülődhetne... A Bugattiról már nem is beszélve... Én elnézegetném a játékban.
-
Kasza08
őstag
''Továbbá örülök neki, hogy úgy tűnik, nincs odaragasztva a kocsi az aszfalthoz, hanem billeg, mozog, ahogy kell.
''
Jaja. Sztem végre elváltak az útjai a Halálos iramban sorozattól. Undergroundok egy az egybe Hi., a mw kivétel, carbon pedig a Tokio Drift filmes rokona.
Sztem most a DX10, ami kihúzza az unalomból az NFS-t. Már az Ug2 után vártuk, hogy legyen valami új, valami más, jött is az mw. mw más volt ugyan, de a kocsik terén nem volt változás. Na a Carbont páran már ki sem próbálták, mert unalmas volt már ez a vonal. Erre itt a Pro Street. Teljesen más mint az elődei.
Nincs a városban mászkálás, nem tapad annyira az autó, TÖRIK az autó és persze jobb az irányítása is(realebb).
Sztem, ha még egy ilyen rész kijött volna, már nem biztos, hogy kipörgettem volna.
Ezt? Megveszem eredetibe
Valaki talált már gépigényt?
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Egyik cimborám azt mondta, hogy ő már játszott vele a Camponában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Óra topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest