- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kipróbáltam.. egyenlőre nem tudom hova rakni. Érdekes, mert 1280-ba minden maxon 10-20 fps, 1024-be szintén minden maxon már 25-35 fps.
A grafics szép. Kormánnyal nyomtam, így az irányítás egész tűrhető. Játékélményt szerintem egy demóbol nem lehet leszűrni. Viszont a szuperinteligens ellenfelefet nemtudom hova dugták
Vagy ez abban mutatkozik meg, hogy megyek 180-al, és berántja fékezve elém a másik kocsi a kormányt?
Szóval érdekes gamma. Szerintem kicsit elhúzták már ezt a kiadást, és mindenki től lett csigázva. De majd meglássuk az teljes gammát
-
az a baj, hogy amcsiba még tegnap van, szóval szerintem ebböl délután lesz!
-
-
Én semmi finomításról nem tudok, hanem erröl:
''Kéni fog a Pro Street!
Az ok egyszerű: a PS2-es, PS3-as illetve az Xbox360-as átíratok nem készültek el határidőre, így a játék megjelenési dátuma csúszni fog. A kiadó gárda nem szeretné külön megjeleníteni a játékot a különböző platformokon, így hát, ha a PC-s verzió kész is van, sajnos az is csúszni fog. Ám nem kell rettegni, nem hónapokról van szó, mindössze ''pár'' napról: az eredetileg november első napján (európai megjelenés) érkező gamma a tervek szerint november húszon-harmadikán jelenik majd meg a boltok polcain, az összes létező platformra!'' -
válasz
.:Kristian:. #919 üzenetére
hát ez nem valami húdehajde.. sokkal rosszabra számítottam
-
válasz
.:Kristian:. #883 üzenetére
jah
mondjuk az a ''kormányzó'' eszköz sem semmi... én biztos agyvérzést kapnék tőle, hogy ahogy döntöm, úgy fordul az autó! -
Az újabb muviban ezúttal a versenyszervezetek (a játékban Race Organizations) főbb jellegzetességeit mutatják be nekünk. Ezek szerint hét darab ilyen szervezet van és mindegyik saját jellegzetességekkel, bír. Eltérnek stílusban, színekben, zenében de még a reklámjaik is mások. A lentebb található lista ezeket az Organiation-okat sorolja fel, melyek közül négy darabról már tudni lehet, melyik versenytípussal is bírnak:
Battle Machine
React Team Sessions
Super Promotion
Rouge Speed (Drag)
Noisebomb (Drift)
Nitrocide (Speedchallenge)
G-Effect (Grip)
[link] -
válasz
horvathkrisz #859 üzenetére
kabbe
''amit nem szoktál meg az szokatlan''
[Szerkesztve] -
válasz
.:Kristian:. #853 üzenetére
hát ezaz... most tartok 220e-nél, és már kicsit elegem lett megint a pc-re való költéssel
És én ezért mondom mintig, hogy nem a játék a drága, hanem a hozzá való körítés
-
válasz
.:Kristian:. #846 üzenetére
igen, ezeknek a játékoknak sosem az a baja, hogy egy nem indul el egy gyengébb gépen, mert elindul, ha ahoz, hogy értles FPS számot csikarj ki belőle, meg kell válni a látványelemektől.Viszont egy új játéknak pont azok lennének a lényegei.. szerintem
-
válasz
horvathkrisz #843 üzenetére
képek alapján nem rossz games. és van egy gépigénye is.
Minimum:
* Windows XP
* DirectX 9.0c
* Pentium 4 @ 3.0GHz vagy Athlon 64 3000+
* 1GB RAM
* Videokártya: GeForce 6800 / Radeon X1300 vagy jobb
* DirectX kompatibilis hangkártya
Ajánlott:
* Windows XP/Vista
* DirectX 9.0c
* Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz vagy Athlon X2 3800+
* 2GB RAM
* Videokártya: GeForce 8800 vagy Radeon X1950
* Creative Sound Blaster X-Fi hangkártya -
jah, és ami nagyon teccik, hogy nincs Moution Blur. Megőrültem attol a Carbon-ba is, és ráadásul úgy fogja a videó karit is mint az állat.
-
válasz
horvathkrisz #832 üzenetére
jah, de hogy aki elösször gamel az mennyire nem tud játszani...
Tudom hogy direkt töri össze az autót, de amikor nem épp az összetörésért küzd, marha béna -
válasz
.:Kristian:. #830 üzenetére
nekem kimondottan teccik
-
és még pár infó, bár nem hivatalos:
- várhatóan a játékidőnk 25 és 40 óra között lesz
- a demot illetően: állítólag október 30-án válik elérhetővé számunkra a kipróbálható verzió
- a Drag versenyekről: a verseny előtt füstbemutatót is tarthatunk, induláskor pedig egy kis nitro segítségével könnyen két kerékre állíthatjuk kedvencünket
- állítólag, 400 verseny és 14 helyszín biztosítja majd a hangulatot
- minden elem Autosculpt által is formálható lesz
- állítólag, újra lesz Lan mód a Multiplayer-ben, ám ezt csak egy patch segítségével érhetjük majd el -
Oly rég érkezett már friss információ az Electronic Arts által fejlesztett Need for Speed sorozat legújabb tagjáról a Pro Street-ről, ám most ez megtörni látszik.
Megtörni látszik, hiszen egy hivatalos bejelentéssel gazdagodtunk, melyben a legújabb darab megjelenési dátumáról olvashatunk. Ezek szerint a Pro Street alcímre keresztelt legújabb rész idén Október 31-én Észak-Amerikában, November 1-jén pedig Európában kerül majd a boltok polcaira PS2, PS3, PSP, NDS, Nintendo Wii, Xbox 360 és a jó öreg PC platformokon. Várjuk tehát a nálunk esedékes November 1-ei megjelenést! -
mivan? Nincs videó, egyből megőrül mindenki?
-
válasz
horvathkrisz #810 üzenetére
lehet, bár mintha lett volna rá példa.
De mind1, a lényegen nem változtat -
''Megnyitotta kapuit az idei Games Convention játékkiállítás, ahol az EA színeiben a Need for Speed: Pro Street is bemutatásra került.''
hmmm. kíváncsi lennék ott milyen verziót mutogatnak ilyenkor... -
A cdgalaxys-on már elő lehet rendelni a Pro Streetet 11.990-ért
Megjelenés dátuma 2007.11.02. Magyar szinkronnal, vagy felirattal, és ami a lényeg
''Első előrendelőink Need For Speed Pro Street ajándéktárgyat kapnak.'' -
hát szerintem én semmi olyat nem írtam, csak általánosságban, amit mindenki tud. A moddot pedig nem azért hívtam (igen én voltam
) mert tört cuccrol volt szó, és nem is azért mert nem ez a játék volt a kérdésben, hanem amilyen sílusba elkezdett visszatámadni.
De ok, hanyagoljuk a témát.
[Szerkesztve] -
válasz
nagyszegi #714 üzenetére
ilyet azért nem illik itt kérdezni, de a nagyobb torrent oldalakon, és rá 1-2 napra a fizetős smswarezokon is biztos fent lesz, csak nemtudom milyen védelmet írtak a games.ra, és így milyen crackot sikerül gyorsan összedobni.
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha marad a szokásos új játék árba (12-14e) akkor megveszem.. a ettöl drágább, akkor várok -
válasz
horvathkrisz #694 üzenetére
nagy ötlet, csak kár, hogy a játékba egyszer sem kellett hazamenni
Ilyen társaság meg már van.. egész nap hülye filemeket néznek, és hibákat keresnek. Bár ez a színvonal lehet pont neked való lenne -
válasz
.:Kristian:. #677 üzenetére
Köszi
Lassan azért már kezd elegem lenni a cikkekből, és videokból, mert játszani akarok már vele!!! -
válasz
horvathkrisz #642 üzenetére
mondjuk két hónap sok idő.. annyi idő alatt mi is legyátunk 60ezer arunt
-
válasz
horvathkrisz #642 üzenetére
barom
hát azért mindig van valami oksítás benne.
Azt azért nem akarnám nagyon elhinni, hogy a HP pl ugyanazzal a motorral menne, mint az MW. Azt inkább, hogy az UG MW meg a Carbon igen.
De végülsi tökmind1, csak jáchassunk má' vele -
ezt azért nem értem.. annyi mindent mondanak, hogy hát még lehet ezis benne lesz, meg az is... hogy a rákba tudnak alig 2 hónap alatt ennyi mindent még bele írni egy játékba? Vagy ha meg tudják, akkor mi tart 4 évig egy játék megírásába? Vagy ezek mind csak vakítások?
-
''főleg akkor lesz ideges a játékos, ha a megújult mesteréges inteligenci kényszerít majd a pálya szélére...''
Hát az majd én megnézem milyen inteligencia fog engem leszorítani... -
válasz
.:Kristian:. #635 üzenetére
huh, király kis cikk.. 1000 köszi
mod: szélcsatornás teszt..hát ez állat
[Szerkesztve] -
sejtettem hogy ilyen reakciókat fogok kiváltani belőletek
Sajna az én kocsim nem megy 300-at, de 250et simán...négykarikás a márkálya.
Ki mondta, hogy utasszállító volt. Volt szerencsém egy Miragge 2000-be beletenni a seggem. Különben repültem konkordal is, de mivel az magasan megy valóban nem érződött annyira a sebesség. És mégmielött jönnek a milliomos köcsög szövegek, leszögezem, hogy nem vagyok az, csak sportrepülök, és így nagyon sok érdekes barátra tettem szert, és nekik köszönhetem ezeket az élményeket
''Vagy Concorde(amik már régen nem repülnek)''
Asszem nem kötelező ezen a fórumon 16-20 évesnek lennie az embernek
Különben meg reül néha csak utasokat nem szállít
[Szerkesztve] -
jah, a sebesség... Hát az Mw-be volt talán az amikor elösször láttunk ilyet, hogy elmosódik a cucc? Hát akkor kicsit meglepett, nem teccett, és idegesítő volt. De már megszoktam és megkedveltem
Pedig mentem én már kocsival 300 körüli sebességgel, és utaztam már a hangsebesség több mint 2szeresével is és ilyet azért még nem sikerült észlelnem... de ez az mait egy számítógép sosem fog tudni visszaadni, akár EA írta akár nem
-
jó, én nem azt mondtam. Hülyeseg mert se az alváz, se a motortartó nem bírna el egy ilyen autóba ennyi lóerőt. A motor már rég kiszakadt volna a helyéről, az alváz meg szépen megtekeredett volna.. Én csak azt mondtam, hogy nem lehetetlen..
De ami a lényeg. ez egy JÁTÉK (ahogy horvathkrisz kolléga is mondta) lesznek akiknek eza kétkerekes dolog teccik, és lesz akinek nem.. nem lehet egy játékot úgymegírni hogy 100 millió embernek egyformán teccen! Ilyen nincs. Azt se felejtsük el, hogy kontinensenként is változik az igény, mint ahogy a zenében is. Lehet ami nekünk itt nem teccik, az a sötét amcsinaknak iszonyatosan bejön.
[Szerkesztve] -
válasz
horvathkrisz #576 üzenetére
Egyet is értek veled, meg nem is.. mert szerintem egy játék, meg még sok más az életben akkor jó, ha meg tud újulni. Persze ez nem azt jelenti, hogy az arcade game-ből csinálni kell egy simulátort, hanem azt, hogy nekem a mai napig az egyik kedvenc részem a NFS II SE. És ha megnézed a hangulatát a kettőnek, illetve a MW-nek köze sincs egymáshoz. És ez a jó... És ezért Szeretem az NFS sorozatot!
A játékos dolggal meg csak egyet tudok érteni
[Szerkesztve] -
válasz
horvathkrisz #550 üzenetére
Hát ez LOL
Jól szét offoltátok a topikot -
válasz
horvathkrisz #543 üzenetére
hát Te teljesen megőrültél
-
megfelelően nagy motorral minden autó eleje fel tud emelkedni
-
válasz
horvathkrisz #501 üzenetére
Állat kis videók!!!
Külöben Lexus már a régebbi NFS-ekbe is voltak! -
válasz
horvathkrisz #487 üzenetére
Te beszélsz aki azt a hsz-t sem képes elolvasni ami neked szól?
(2600 totyik)
-
válasz
horvathkrisz #477 üzenetére
Te magadtól vagy ilyen idióta?
Ilyen ember nem kell a céghez...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged