- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jó, én nem azt mondtam. Hülyeseg mert se az alváz, se a motortartó nem bírna el egy ilyen autóba ennyi lóerőt. A motor már rég kiszakadt volna a helyéről, az alváz meg szépen megtekeredett volna.. Én csak azt mondtam, hogy nem lehetetlen..
De ami a lényeg. ez egy JÁTÉK (ahogy horvathkrisz kolléga is mondta) lesznek akiknek eza kétkerekes dolog teccik, és lesz akinek nem.. nem lehet egy játékot úgymegírni hogy 100 millió embernek egyformán teccen! Ilyen nincs. Azt se felejtsük el, hogy kontinensenként is változik az igény, mint ahogy a zenében is. Lehet ami nekünk itt nem teccik, az a sötét amcsinaknak iszonyatosan bejön.
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
Az nem lehet Májhül!
Szólok azonnal Devonnak. de előbb a négymegaherces mikroprpcesszorom által jeleket kell továbbítanom a műholdnak hogy Boni analizálni tudja az alapítvány gigaterra mikroszkópjával az ujlenyomatojkat a még megmaradt cdtokon a teszkói raktárbázison ami a raktárbázison van. -
Dj Sügi
őstag
Erre szerintem még várhatunk...
KB ha három gamét összegyúrnának akkor lenne jó!Ezeket:juiced(a sok kocsi miatt, tuning része is elég jó)Street legal redline(a tuning része miatt egyértelmű) és az nfs(az összes többi cucc (hang,graf,irányítás és stb...) Ilyen gamét kéne összehzni nekik!SZERINTEM...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest