Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
Nem tudom, hogy vagytok vele, de kíváncsiságból végigtoltam egy alkatrészt a lambómon... Az, hogy 420.000 a sárgáról feketére váltás, még földhöz sem ver, drága, oszt jóvan... De hogy utána, hogy kimaxold a feketét, 16 db olyan alkatrész kell, amiből heti 2 az alapon elérhető maximum, viszont akkor heti 4 alkalommal nincs meg a napi 2 tuner trial, hát azért az eléggé pofátlan... Tehát ha minden jól megy, 8 hét alatt felhúzod az autód sárgából feketére. 1 autót. És közben az alaphelyzet az, hogy minden egyéb alkatrész megvan máshonnan, mert ugye nem lesz esélyed a tunerből szedni, meg a többi doboz is felejtő... Mondjuk így is hetek óta csak a viperrel mentem a TT-n, de azt legalább 2-2 alkalommal/nap...
A camaro event meg szintén húzós, hiszen szintenként egyel több alkatrész kell mindenhova... Vagy csak rosszul emlékszem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest