-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
tupacamaru #601 üzenetére
Ugyanúgy laggolgat szal a lényeg nem lett javítva továbbra sem.
Se AA.
Annyi, hogy bekerült a Store menüpont meg szerintem a DLC-t szedte le.
Bizony pont ma jelent meg, szal akkor ez nem is patch, hanem csak a DLC-t szedte le az origin.
Mondjuk ez a DLC kéne lehet megveszem.
-
Ironsides
tag
válasz
tupacamaru #541 üzenetére
Persze Black Friday van ott is!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
tupacamaru #483 üzenetére
Végre egy értelmes felhasználói vélemény. Köszi.
Én szeretem ha nagyon nagyon bele tudok nyúlni a kocsi kinézetébe, nem esne rosszul egy normális story-line sem. Multizni nem szoktam, és nincs sajna high vga karim sem.
Akkor szerintem ki se próbálom. -
lowzor
veterán
válasz
tupacamaru #478 üzenetére
A gázadásra nem engedi az előre nyilat valamiért. Ezt eddig észre sem vettem, mert wasd-on volt.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
tupacamaru #478 üzenetére
Tavaly ugyanez nem akart működni. Érdemes egy próbát tenni?
És ezt az újat kipróbálni? milyen lett?
-
lowzor
veterán
válasz
tupacamaru #323 üzenetére
Nálam eddig a fullos Porsche 911 fordul a legjobban. De csak azért, mert azzel mentem legtöbbet és volt ideje felfejlődni. Most Lamborghini Countach-al megyek. Nem a legjobban vezethető, de a feelingje odaüt. Kár, hogy Diablo nincs benne, mert az a kedvencem
-
SzlobiG
félisten
válasz
tupacamaru #286 üzenetére
Sokat még mindég nem toltam, de elég nagy fejetlenség megy ott...12 játékost berak akit egy pontra terel és akkor indulhat az adott verseny. Vannak ilyen hülyeségek is, hogy ugrálni kell és aki össz pontszámba a legtöbbet ugrotta az nyer. Van drift is szintén aki a legtöbbet driftelte az nyer. Sima verseny is. Megfelezik a mezőnyt így kettő 6-os csapat is szokott lenni.
Ami idegesítő az az, hogy megállni nem lehet mert azonnal beléd jön vki és crash, persze mindenki ezt csinálja mert így kap fejlesztést az autóhoz. A másik, hogy úgy mint runba itt is egyenként lehet muteolni a sok marhát, ha nem bújok el vhova akkor nem is tudom mert belém jönnek és megint crash...
Meg most legutoljára sima verseny volt, de ez is érdekes hogy nincs kategorizálva van aki bugattival levert mindenkit mivel sokan pl Focus-al meg egyéb gyenge gépekkel mennek. Viszont van ahol egységes autók vannak.
Összességébe amit fentebb írtam fejetlenség jellemzi a multit.
-
boogie84
veterán
válasz
tupacamaru #283 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
tupacamaru #283 üzenetére
Nem így van, csak 1 körözési szintet vesz le, nem szűnik meg a körözés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest