- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
boogie84 #616 üzenetére
Ez nem kicsi? hát a tdu2 ibiza szigetének kb a negyede nagyon max. a fele csak... nagyon kicsi a map szerintem. Ugyebár ott még van egy sziget.. Bár azt nem tudom eldönteni az irányítás melyikbe jobb mert a tdu2 is gyalázatos szint kb. főleg az 1-hez képest, pedig nagy kedvencem
-
wutuka
aktív tag
válasz
boogie84 #597 üzenetére
Igen,most olvasom,hogy a csúcsgépeken sem fut jól.
Ennek ellenére akkor is igaz az,hogy a programok írásakor,különösen igaz ez a játék-programokra, eleve tervezve van,hogy a felhasználó kénytelen legyen minél rövidebb időközönként a grafikus hardverét kicserélni...
Jól össszedolgoznak a programozók,és a hardvergyártók. -
válasz
boogie84 #460 üzenetére
Hát nekem mindenhogy képes 50FPS-ről 20 alá beesni
Pedig most így fél óra után, a játék maga kezd tetszeni, mert lazítani, szórakozni, rendőrök elől menekülni szerintem bőven jó. De ilyen ugráló FPS-el katasztrófa.. Nem kell nekem 50-60, el lennék FIX 30-40 közt is, de így..
(#459) homeless09: És ráadásul szerintem nagyon szarul vált..
-
kisza25
félisten
válasz
boogie84 #175 üzenetére
sokan írják, hogy irányíthatatlan, nekem nem, de a kobra az nagyon könnyen irányítható,
amúgy sokan szerintem minden megnyert cumót pakolnak fel a kocsira, pedig
pl. az off road gumival aszfalton még rosszabb,
a rövid váltó bizonyos kocsiknál nagyon lecsökkenti a végsebességet, a hosszú meg csigát csinál pár autóból, a body kitek meg valamelyiktől jobb lesz az úttartás, valamelyiktől meg erősebb lesz a kocsi(jobban bírja az ütközést) és lehet nyerni pl. rövid váltó/pro amitől kicsit nő a végsebesség, de azt hamar elérjük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest