- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Akkor én kifogtam a tutit. kb. 6 éve vettem ugyanott ezt a padot, és a mai napig tökéletesen megy, rengeteg játékot megevett már.
-
SzlobiG
félisten
-
h3lios
addikt
Tévedés ne essék én sem azt tartom a legjobbnak, de azon a szinten már kell a sebesség, mert az egyenesben egyszerűen hülyére vert a többi autó. Ma végig is játszottam a játékot és most a Koenigsegg a kedvenc (teljesítményre). Nagyon jól kanyarodik, könnyebb is mint a Veyron és nagyon kicsivel rosszabb a gyorsulása.
Amúgy az abszolút kedvenc az Aventador, mind a játékban mint a valóságban. -
Rexcor
őstag
Te vagy az igénytelen...
Mondjuk a The Run-nál mindenképp jobb ez az NFS mert szerintem az volt a legalja, szóval remélem, hogy most elindul felfelé a színvonal és kb 10 év múlva képesek lesznek megint jó játékot csinálni.
Mondjuk egy U3 az nagyon jól jönne, bár lehet hogy soha többet nem lesz olyan feeling-es autó játék. -
Rexcor
őstag
Pedig szerintem egy nfs-nek kell egy történet. Milyen jó volt az U2, előző MW. A blacklist-en mindig feljebb kerülni és ott volt tétje az rendőrös üldözésnek. Az előző MW-nek megvolt a hangulata a játék őszies, naplementés tájával, történetével. Ott nem az volt, hogy egyből a legmenőbb kocsikkal járkálsz már a játék legelején hanem el kellett jutni pl egy Golf-tól a jobb kocsikig. A tuningot is nagyon szerettem a régi nfs-ekbe.
Szóval számomra ég és föld a különbség a két mw között. Nekem egy ilyenfajta autós játékhoz ami nem egy shift kell a történrt, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen maradi. -
gery5
csendes tag
-
Rasiel
senior tag
Látod, előrendelni ezért nem szoktam, nem akarok ilyen hibákba belefutni, nagyon sok mostanában a hulladék játék (persze, itt most nem erre az NFS-re gondolok
).
Mint írtam is, szerintem sem szörnyű az irányítás, szokni kell egy kicsit, aztán utána azért elég szépen bele lehet jönni. Én azért sokszor voltam úgy, hogy nem a Check feliratot néztem, aztán elmentem valamerre más felé, utána meg restart.
Arra viszont csinálhattak volna valami opciót a Settingsben, hogy a Speed Camerát ki lehessen kapcsolni, az állandó Crashed bejátszást, meg azt, hogy mindig kiírja hányadik vagyok verseny közben a kocsi lámpájához. A 2002-es Hot Pursuitban volt egy olyan lehetőség, hogy verseny közben, ha megnyomtad az adott gombot, megállt a játék, és egy kis "kamerát" küldött előre, hogy meg tudd nézni az előtted lévő akadályokat (szerintem ez csak a PS2-es verzióban volt benne, de lehet tévedek), ez is frankó lenne benne.
Ezek kis dolgok, de örültem volna, ha ezeket megcsinálják. -
Rebell
senior tag
Próbáld ki, hogy milyen Windows ablakban játszani, állítólag jobb a játékmenet. ha nem segít, és te sem szeretnél mindent LOW-ra állítani, akkor várj a Pach-ig, hátha sikerül orvosolni a Lagolást.
"mert akkor hajítom ki a játékot az ablakon." győződj meg róla, hogy nyitva van-e , nehogy még üvegest kelljen hívnod, és ne dobj fejbe 1 járókelőt, mert annak se lenne jó vége!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest