-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
tupacamaru #478 üzenetére
A gázadásra nem engedi az előre nyilat valamiért. Ezt eddig észre sem vettem, mert wasd-on volt.
-
lowzor
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #475 üzenetére
A settings-ben volt controls is. Én is átállítottam wasd-re a vezetést. Ha érdekel megmondom hogy kell, mert még fentvan a gépemen.
-
lowzor
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #472 üzenetére
Persze, hogy állítható. A The Run-ban is az volt.
-
lowzor
veterán
válasz
Dr. Romano #454 üzenetére
Akkor te jobbat fogtál ki. Vagy csak én szoktam meg nagyon a ps kontrollerét és az ilyeneket azért nem bírom megszokni. Mondjuk Fifázni teljesen jó vele, de NFS-ben fos.
-
lowzor
veterán
válasz
Dr. Romano #452 üzenetére
Ennyiből sztem ne vegyen USB-s kontrollert. Én vettem ennyiért a teszkóba, aztán annyira szar, hogy inkább billel nyomom. Inkább vegye meg az átalakítót és a jól bevált ps1 joyyal tolja.
-
lowzor
veterán
válasz
homeless09 #432 üzenetére
Nem mindig ér utol. Veyronnal pl 5 mp alatt otthagyom a Crown Victoria-kat, mikor 1-es és 2-es körözésnél azok üldöznek. De az a korrábbi NFS-ekben is úgy volt, hogy a hulladék Crown Victoria utolérte a szuperautókat, szóval ez nem konkrétan ennek a játéknak a hibája
-
lowzor
veterán
válasz
homeless09 #425 üzenetére
Meg kell tanulni hozzá vezetni és figyelni kell, aztán nem lesz semmi baj az irányítással.
Ha nem érne utol a rendőrautó, akkor kicsit könnyű lenne lerázni őket, nem? Ha ilyen lenne, akkor meg az lenne a baja mindenkinek, ha pofon egyszerű lerázni a rendőröket.
A Most Wanted ellenfelek, meg jó, hogy utolérnek, mert még így is túl könnyű legyőzni őket. Szinte mindegyiket elsőre vertem. Az első MW-ben meg többet szenvedtem velük, arra emlékszem. -
-
lowzor
veterán
A tuningolhatóság nekem is hiányzik, hogy neonnal meg mindenféle giccsel telelehetett rakni a kocsit
Ezt azóta nem értem miért nem tudták megcsinálni.
Az elején a golfozástól, meg fókuszozástól viszont herótom volt. Szvsz azért nfs, hogy gyorsan menjek, nem azért, hogy a játék negyedét végig szuttyogjam.
Senki nem vitatja, hogy az előző MW sokkal jobb volt. De szerintem azért ez is jól sikerült. Az első MW óta a legjobb NFS szerintem. Mondjuk nekem a HP is nagyon bejött, uh lehet h tényleg én vagyok nagyon igénytelen -
lowzor
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #391 üzenetére
Csak az a vicc, hogy a valóságban 201km/h a végsebessége. Tehát még így is túl lőtték. Én ilyen szunyogokkal nem megyek. Inkább Aventadorral nyomatom most
-
lowzor
veterán
válasz
tupacamaru #323 üzenetére
Nálam eddig a fullos Porsche 911 fordul a legjobban. De csak azért, mert azzel mentem legtöbbet és volt ideje felfejlődni. Most Lamborghini Countach-al megyek. Nem a legjobban vezethető, de a feelingje odaüt. Kár, hogy Diablo nincs benne, mert az a kedvencem
-
lowzor
veterán
Tegnap megmutatta milyen alulról a map:
Utána meg pár mp múlva visszadobott a rendes játékba
Amúgy szerintem marha jó a game. Tegnap este beleszerettem. Az irányítást úgy megszoktam, hogy a hard versenyeket is elsőre (max másodikra) nyerem. Vagy csak én vagyok ilyen pro?
A Porsche-val, az SLS AMG Merdzsóval, meg a Lambo Gallardoval mentem eddig és mind nagyon faszán irányítható. Ma mosott szar leszek a melóban, mert hajnali 2-kor bírtam csak elszabadulni a játéktól
Akik letörölték szvsz adjanak neki még egy esélyt. -
lowzor
veterán
Olyan nekem is volt, hogy épp versenyeztem, első voltam, utána ranéztem fél perc múlva már hatodik. Közben megláttam a térképen, hogy letértem egy teljesen más útra, mint amin a verseny van már vagy fél perce
Szerintem egy rohadt Wrong Way feliratot odabiggyeszthettek volna, hogy figyelmeztessen, mikor letérek az útról.
Meg az a kis nyíl is hiányzik, ami pl underground 2-ben volt, ami jelezte, hogy merre menjek, mikor versenyre mentem. -
lowzor
veterán
válasz
enginev3.0 #268 üzenetére
Mondom, a szemed mindig legyen a check feliraton. De ez tényleg elég elcseszett dolog, hogy nincsenek kanyarodás jelzők. Gondolom minél élethűbbre akarták. Amúgy nem rossz játék.
-
lowzor
veterán
Hát igen, ne tudd meg mennyit idegeskedtem. 1 hónapja vártam, megvettem, amint meglehetett, aztán nem futott normálisan.
Amúgy szerintem nem is olyan szörnyű az irányítás (bár van baja). Mindig a Check feliraton kell lennie a szemnek és akkor nehéz eltéveszteni az irányt. Persze így is előfordul 1-2x, hogy rossz irányba megy és cseszik figyelmeztetni a játék. Mondjuk nekem lehet, hogy azért nem olyan nehéz, mert régi NFS-es vagyok.
-
lowzor
veterán
Gyerekek, nem kell valakinek egy ingyen elvihető, eredeti Most Wanted?
Csak mert nem tudok játszani vele a lagg miatt, lowon meg nem fogok. Tudom, hogy valamikor lesz patch, de már elegem van belőle. -
lowzor
veterán
Srácok, hogy lehet megoldani, hogy ne laggoljon (legalábbis ilyen furcsán gyorsul, meg lassul a kép), mikor gyorsan megyek a kocsival? Komolyan az a megoldás, hogy le kell venni lowra a grafikát? Mert akkor hajítom ki a játékot az ablakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest