- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #486 üzenetére
jaja.. jobban jársz
(#488) Ironsides
mai napig a legjobban kedvelt NFS részem. a zenéi fergetegesre sikeredtek.... -
Ironsides
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #486 üzenetére
Én sokáig a Carbont toltam. Csak a rendőrök elől menekülés miatt is! Sokan lesírtak miatta, de én szerettem!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #484 üzenetére
hidd el cimbi, nem ér annyit ez a játék.. vannak akiknek bejön, de sokunknak sajnos nem...
-
tupacamaru
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #479 üzenetére
Hát nem tudom hogy érdemes-e kipróbálni, vegyes az összkép bennem is. Nekem a stilussal nincs bajom, az irányítás az elején elég rosssz volt, de szokható és vannak benne egész jól irányítható autók is. Ha nem akarsz multizni akkor hamar rá lehet unni, nincs nagy kihívás benne. Minden kocsival van vagy öt-hat küldetés és ennyi, történet zéró. A grafika jó de olyan csúszások vannak benne a legerősebb videókártyákkal is hogy csak na. Igaz ha az effekteket leveszed akkor türhető. Tuningolási lehetőségek is elég korlátozottak. A multiról nem tudok nyilatkozni.
Nem tudom hogy érdemes lenne-e belefektetni pénzt a multiba, mertz most a NfS: World-el játszogatok, az ingyenes, de elég sok a csaló benne. Kormánnyal és játék-vezérlővel nem tudom milyen lehet irányítani.
asdxv Csak a jobbra-balraát néztem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #477 üzenetére
Settings->Gameplay-Keyboard Engedi a nyilakat is.
-
lowzor
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #475 üzenetére
A settings-ben volt controls is. Én is átállítottam wasd-re a vezetést. Ha érdekel megmondom hogy kell, mert még fentvan a gépemen.
-
lowzor
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #472 üzenetére
Persze, hogy állítható. A The Run-ban is az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest