Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
attiati
veterán
Akartam is kérdezni, hogy mi az a lebron 23, mert sehol sem volt nyoma a netenKorábban létezett belőle Lebron 5-ös sorozat is.
Vajon a Lebron 9 akkor a 7-esnél is jobb lehet?

-
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Nike Lebron 9 Playground labdához mit szólsz?
egyetlen véleményt találtam róla a neten és az nem teljesen pozitív
5e-ért tudnám beszerezni.
Néztem a Nike Dominate-t is, amit írtál, de világvégi webshopokból tudnám csak berendelni +1-2000 ft szállítási díjért, és kb 6e ft-ba kerülne.
Hol lehet sportboltban nike labdákból válogatni személyesen? Westend új Nike boltban?
-
kiskaktusz
addikt
Amíg megindul a szezon, itt van egy komoly pillanat 2000-ből

-
sgergi
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Október 30.-án, az még odébb van sajnos.
A régen gyűjtött kártyák még nekem megvannak.
Nem sok aktív játékos van már azok közül, 95-99-ig gyűjtöttem őket kb. -
kiskaktusz
addikt
Mikor kezdődik a szezon? Megint kedvet kaptam az NBA bambulásához, mert a döntő utolsó 2 meccsét láttam, plusz most az olimpiát is láttam..
Legutóbb 97-2000 között néztem, akkor még kártyát is gyűjtöttem x) -
-
Kickass
őstag
na csak meglett az az arany
-
diegho
nagyúr
Tegnap kedves "szak"kommentátorunk tett egy értelmes kijelentést is, miszerint, ha Melo a játékkal foglalkozik, akkor bármire képes. És ez mennyire igaz, de egyszer sem kapott olyan edzőt, aki fejben összerakná.
LA-ben alakul a kezdő: Nash, Gasol, Bryant, MWP, Howard, kéne még 2 ember a padra és hajjaj.
-
XDmanus
tag
Egész egyszerűen elképesztő, amit az amik művelnek az Olimpián, ahogy tudnak örülni minden kosárnak, mint akik még semmit nem értek el az életben, és ez lenne az egyetlen kiugrási lehetőségük, hogy felfedezze a világ őket.
A torna előtt volt bennem egy ici-pici félelem, hogy majd 2-3 játékos fél vállról veszi az olimpiát. Ez a félelem az első meccsük második negyedében már el is múlt. 
-
vallas
őstag
szegény ruszkik....
jobb lett volna a döntő velük
-
diegho
nagyúr
Ma élőben adják a meccset?
-
vallas
őstag
Howard meg a Hollywood felé veszi az irányt...
-
Azt gondoltam, hogy sokkal szorosabb lesz az USA-ARG meccs, döcögősen indult, de a 3.negyedtől lemosták őket. Durant már megint állat mód szórta a triplákat.
-
perempe
veterán
próbáltam nézni a francia-spanyolt, de drága mtv pont a végjátéknál adott reklámot. az Eurosportra elfelejtettem rögtön átkapcsolni, pedig ők jól közvetítenek.
-
perempe
veterán
mi történt a litvánok ellen? (nem tudtam nézni a meccset.) elég szorosra sikeredett.
-
diegho
nagyúr
Bynum-ot is vegyük bele.
Amúgy a litvánok ellen eléggé szenvedtek, de behúzták ezt is.
-
Tegnap este megnéztem USA-Nigéria meccset, atyaég mit műveltek ezek az állatok. 29db 3 pontos, Anthony is odatette magát rendesen 37 ponttal és 10db triplával, első 10 perces negyedben 49 pont. Minden rekordot megdöntöttek ezen a meccsen. LBJ viszont alig játszott, Grffin volt már pályán?
-
-
-
diegho
nagyúr
nba.com-on is megy a vita, hogy a 92-es vagy a mostani csapat a jobb. Szerintem a mostani, egyszerűen nincs olyan játékosuk aki nem világklasszis (egyet kivéve, de ő pár éven belül az lesz) mindegyik játékos képes 30-at verni a keretből, mindenki nagyon jó fizikumú és hihetetlen rugóik vannak. Ez a csapat szimplán szétrohanná a 92-est, hiába voltak ott jó játékosok, hiába volt ott Jordan ez a kosárlabda sokkal gyorsabb már. Ebben a keretben van 6-7 olyan játékos, aki jól dobja a hármast, ezt láthattuk tegnap, szerintem igaza volt Kobe-nak, a 92-es csapatot ez megverné.
-
ben11
őstag
Durva volt,hihetetlen es meghokkento. Ugy dobtak ezt a hihetetlen mennyisegu pontot es dontottek meg szamtalan rekordot, hogy osszessegeben ezt a nigeriai csapatot nem mondanam kulonosebben rossznak.
Es tettek ezt jatszi konnyedseggel.Szamomra nem kerdes, ez a csapat erosebb a klasszikus dreamteamnel. Nem mondom hogy 10/10-szer megvernek oket,mert nem, de a merleg nyelve felejuk billenne.
-
diegho
nagyúr
Az első negyedben már röhögtem. Én hagytam volna Melo-t addig, amíg nem hibázik egyet, hátha dob egy 15-öt még. Kíváncsi vagyok a következőben mi lesz a cél, csak büntetőből?

-
perempe
veterán
- +1, annyival kiegészítve, hogy érdekel, hogy pl. a spanyol frontcourt (Marc Gasol, Ibaka) ellen mit tudnak. a mostani, Nigéria elleni meccs azért szórakoztató volt.
- engem nem érdekel annyira, láttam sokkal jobb centereket a '90-es években (Olajuwon, Ewing, Robinson). -
diegho
nagyúr
Ma esti meccset közvetíti valami?
-
-
Nem lesz könnyű menet, ellentétben 92 Barcelonával. Ez nem az NBA, itt befújják a lépéshibát
szerintem nyerni fognak végül, de nem jelentős különbséggel. Egyáltalán nem tetszik a játékuk, felpakolják a szuperembereket, de csapatjáték szinte semmi.Howard: remélem vmi normális csapatba kerül
-
diegho
nagyúr
Lenne 2 kérdésem:
- ki mit gondol a team USA-ról?
- hová fog menni Howard?az én véleményem:
- teljesen összehányt csapat, szerintem meg lesznek szorongatva Argentína és Spanyolok által, bár nem tudom kik a sérültek náluk
- szerintem LAkers -
Kicsit off, örülnék ha ekkorát tudnék ugrani
[link] cca. 163 cm -
törölt tag
Tud valaki küldeni egy live streamet az Usa Francia olimpiai meccsről?
-
-
perempe
veterán
Tony Parker is szemüveges[link]
ezek a szemüvegek és fejvédők megérdemelnénem egy külön weblapot.
-
-
-
-
diegho
nagyúr
Az amerikai csapat mikor fog játszani és közvetíti valami itthon?
-
-
-
attiati
veterán
köszi
a pontos típusa Nike Dominate BB0361?
gondolom ő ugyanaz, csak más színű? -
-
perempe
veterán
A Celtics nótája: Kis karácsony, nagy karácsony.
-
attiati
veterán
nike lebron 7-eset láttam csak neten.
Pont egy nike-ot néztem intersportban, tiszta fekete, 6e volt, oda van egy 15%-os kuponom, szóval 5 lenne. Tapad az ember kezébe, nem volt gumi tapintás érzésem.
és milyen az a nike dominate?
Nike baller-ről tapasztalat? Használtan egy nike trifecta-t is néztem. Esetleg az?
-
válasz
attiati
üzenetére
Csakis gumilabda, nem éri meg a drágább kompozit labdát megvenni kültérre (tapasztalat) Az eddigi legjobb labda amivel valaha játszottam betonon az a nike lebron23-féle, iszonyat jól tapad, csak nehéz felkutatni. Moltennek is sztem jók a gumilabdái, spalding is, de a kipstát és társait kerülném, rossz a fogása, nehéz, csúszik.
Egy ilyet vetettem tegnap outletben [link] kemény 2300 ft-ért.
lol
[link] -
attiati
veterán
Mostanában gondolkodom, hogy le kéne járnom pattogtatni a közeli pályára.
Kültérre milyen lasztit ajánlatok?
A műbőr/kompozit anyagoknak jobb a tapintása, és minőségibb. Kültérre is ajánlják őket. De nem szedi fel nagyon a koszt, és nem csúszik utána? -
-
-
-
Obama is nyilatkozott [link]
"A brazil csapat elleni felkészülési mérkőzésen egyébként megszenvedtek az amerikaik, de végül 80-69 arányban nyertek. A pontokból LeBron James harmincat vállalt." ez ugye vmi vicc

-
perempe
veterán
senki se nézi a summer League-et? 22:00-től bemutatkoz6 Bradley Beal (WAS), utána pedig Terrence Ross (TOR) és a Rockets új első körösei (éjféltől).
-
perempe
veterán
Kobe szerint a jelenlegi csapat jobb még a '92-esnél is. Bár magasak terén jobb volt az a csapat Ewing, Robinson és Malone miatt, a széleken idősebb játékosok szerepeltek.
Charles Barkley válaszolt: 10+ ponttal győznének, és az irányítóik nem győznék le őket. MJ-vel mindketten 29 évesek voltak, miről beszél a 34 éves Kobe? Szerinte csak Kobe, LeBron és Durant férne be az esedeti Dream Teambe.
-
vallas
őstag
én vaterán vettem a kobe v-t 16 pénzért, de felét kajajegyben fizettem, mert a srác azt is elfogadta

-
-
Nincsen, mit vártál?
Igazából egy helyen, a footlockerben lehet értelmes cipőket venni ahol még méret is van, ill remélem az újranyíló nike boltban is lesznek .[link]
A haverjaid rossz helyről rendelnek, azért egy eastbayről nem fognak kamucipőt küldeni, persze el kell felejteni a $59,99-es jordaneket, minden színben és méretben. Ebayen is rengeteg megbízható eladó van, én már csak nagyon kivételes alkalomkor veszek itthon cipőt. Legutóbb pl egy kobe VI 15k-ért
-
ben11
őstag
Néztem a honlapot, ami tetszett (és nem csillagászati áron volt) abban nincs méret.. Komolyan, nincs egy normális kosaras bolt hazánkban??
Quick Handle-re már pályázok egy ideje. Külföldről meg nem merek rendelni, haverok is elkezdték a kamu cipőket kapni..

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pedig reménykedtem, ezek szerint marad a footlocker a kosárcuccokhoz.
Kosárladbához nincs semmi...
Akartam is kérdezni, hogy mi az a lebron 23, mert sehol sem volt nyoma a neten
Nekem már nincs meg, eladtam a kártyákat